Yass to Jazz в The Scene Rooftop Bar & Terrace с Досьо Амуджев

Yass to Jazz в The Scene Rooftop Bar & Terrace с Досьо Амуджев

Музикалните партита са всеки четвъртък от 21 ч.

Нова поредица от музикални срещи се разгръща през целия декември в The Scene Rooftop Bar & Terrace. Всеки четвъртък Досьо Амуджев пуска музика в заведението на покривната тераса на хотел Hyatt с гледка към града и с вкус към музиката. Поредицата музикални партита се организира от COMMA Group и е озаглавена Yass to Jazz.

„Снощи се запознавахме, беше много приятно. Самото място и като интериор, и като разположение предразполагаше към по-различния вкус, който търся – джаз, аренби, ейсид джаз, фънк, соул. Направи ми много силно впечатление, че това място е така направено, с такава звукова система, че е буквално създадено за тези жанрове, уютно, с много хубав интериор. Хората могат да си говорят, но и да чуват музиката добре. Затова и от COMMA Group ме поканиха – да потърсим симбиозата между музиката и атмосферата на лаундж бара, която не се среща често в София.“ – разказа Досьо Амуджев след първото парти Yass to Jazz миналата седмица.

Днес той отново ще бъде там, ще пуска музика и с желание ще разговаря с посетителите за нея. „Аз съм винаги на разположение да разкажа по нещо за всяко едно парче, което пускам, защото за мен това е изключително важно.“ – каза Досьо Амуджев.

Джаз ФМ е медиен партньор.

Ключови думи:
@