Шестото издание на Whisky, Rum & Wine се провежда на 29 и 30 април в хотел „Маринела“

Шестото издание на Whisky, Rum & Wine се провежда на 29 и 30 април в хотел „Маринела“

Шестото издание на фестивала Whisky, Rum & Wine се провежда на 29 и 30 април в хотел „Маринела“. Той се завръща след двугодишна пауза с още по-голямо портфолио, голям брой участници сред трите основно застъпени алкохолни категории (уиски, ром и вино) и с ексклузивни премиери. Джаз ФМ е медиен партньор.

„След повече от двугодишно поставяне на пауза на общуването с другите, сме готови да поемем глътка свеж въздух. Свободата и изборът на клиента са много важни за нас. Завръщането към добре познатия ритъм на социалния ни живот е нещо, което очакваме с нетърпение и интерес. Защото това, че нямаше подобни събития в активното време на пандемия, не означава, че компаниите са стоели също на пауза. Напротив, истинският професионалист не стои на едно място, той се развива и търси нови и нови територии, вкусове, предизвикателства. Точно това ще представим на предстоящото изложение Whisky, Rum & Wine 2022!“ – коментира организаторът на събитието Петър Керемидчиев от „Оптимист 1“. С традиции, заявени в предишните издания на фестивала, който залага на комбинацията доказано качество, престижна селекция на изложителите и представяне на лимитирани серии за ценители, от компанията – създател и двигател на събитието – „Оптимист 1“, са оптимисти за необходимостта от завръщане към активния социален ритъм.

В трите зали на хотел „Маринела“ – „София 1“, „София 2“ и „София 3“, ще се представи висшия пилотаж в трите категории – уиски, ром и вино, а за истинските познавачи, в зала „Киото“ ще се организират майсторски класове, посветени и вдъхновени на най-новото и интересното в този сегмент. „Най-доброто от най-доброто е нашата максима. Неслучайно сме заложили на формулата Master Tеst, защото това издание на Whisky, Rum & Wine e майсторско издание, селекция делукс и сме горди, че успяваме да поддържаме това темпо и скорост в добра конкурентна среда и силен интерес от страна на познавачите и любителите на трите напитки.“ – добавя Петър Керемидчиев.

Организаторите от „Оптимист 1“ предлагат няколко възможности за посетителите – билет за залата, в която се организира дегустация на пъстра селекция от вина, на стойност 20 лв, който важи за един ден. Двудневен билет за зала „Spirit“ тейстинга (уиски и ром) на стойност 20 лв., за към който е препоръчително да се закупят от касите на фестивала талони за дегустация, а третото изкушение – златният билет, който струва 40 лв. ще се предлага в бонус с 10 талона за дегустация. Изненадата за всички, закупили билети, е подаръкът, който получават – своя лична чаша за дегустация, избрана специално за типа билет и предпочитаната напитка.

От касите на фестивала могат да се закупят билети и талони за дегустация, а от магазина към изложението – почти пълната гама на представяните алкохолни напитки, както и серия за ценители – лимитирани и специално щамповани за изложението и с неговото лого алкохолни изкушения. И ако за предишното издание на фестивала водещият елемент бе поканата „Ела, какво му мислиш толкова много“, сега организаторите канят с „Ела, загрей!“

Whisky, Rum & Wine е мащабен фестивал, който предлага богат избор от продукти, представени лично от своите вносители, дистрибутори и производители. В рамките на два изложбени дни се презентират над 500 редки селекции на най-отбраните и луксозни брандове в категориите уиски, ром, ликьори и вина.

Фестивалът в интернет: www.whiskyrumwine.com
Фестивалът във фейсбук: www.facebook.com/Whiskyrumwine/
Предварителна продажба на билети в мрежата на Eventim.

Ключови думи:
@