Postmodern Jukebox са отново в България, слушаме ги в София и Пловдив

Postmodern Jukebox са отново в България, слушаме ги в София и Пловдив

Те са цветни и жизнерадостни музиканти. Продават турнетата си на три континента и музиката им достига до десетки милиони почитатели онлайн по цял свят. Американската поп-джаз сензация на Скот Брадли Postmodern Jukebox ще премине отново през България с турнето си Life In The Past Lane Tour. Концертите им са на 19 октомври в София, Зала 1 на НДК, и на 22 октомври в Пловдив, Plovdiv Event Center.

Турнето Life In The Past Lane Tour е с музикалните жанрове на 20-и век, представени чрез разпознаваеми хитове, оформени с елегантната винтидж патина на Postmodern Jukebox.

Postmodetn Jukebox излизат на сцената с вокалисти, инструменталисти и степ таньори, за да представят стилен спектакъл. „Времената се променят и тенденциите идват и си отиват, но като Jaguar XK-Е от 1961 г. класическите звуци от миналото се оценяват само с възрастта. Независимо дали сте любители на винила или на TikTok модата, елате с нас на едно незабравимо пътешествие през 100 години вечна музика”, кани Скот Брадли своята публика.

Историята на Postmodern започва със зашеметяващ успех в Ютюб на първия запис през 2012 г. в малкия апартамент на техния създател и ментор Скот Брадли. До днес то има над 1 милиард гледания, а групата има близо 6 милиона последователи. Към тях се добавят още 4 милиона във Фейсбук и Спотифай. Хиляди напълно разпродадени зали, главоломно растящ брой фенове по цял свят, показват, че идеята да събереш в непрекъснато обновяваща се формация над 100 талантливи вокалисти, инструменталисти и танцьори, е напълно успешна.

Срещата на българската публика с Кралете на винтидж културата е на 19 октомври в София в Зала 1 на НДК и на 22 октомври в Пловдив в Plovdiv Event Center. Билетите са в продажба в мрежата на Eventim.

 

Ключови думи:
@