Мелъди Гардо представя първи сингъл от предстоящия си албум Entre eux deux

Мелъди Гардо представя първи сингъл от предстоящия си албум Entre eux deux

Вокалистката сбъдва една своя мечта с видеоклипа към This Foolish Heart Could Love You, който е заснет в Музея „Роден“ в Париж

В края на миналия месец Мелъди Гардо анонсира появата на новия си албум - Entre eux deux. Това ще бъде първият проект в дискографията на вокалистката, който е записан в дуо - пиано и глас. Музикален партньор на Мелъди в 10-те песни е Филип Пауъл, когото тя определя като „великолепен артист и композитор“.

Първият сингъл от албума - This Foolish Heart Could Love You, беше представен днес. Към песента има заснет елегантен видеоклип, който ни пренася в Музея „Роден“ в Париж. В своя фейсбук публикация Мелъди Гардо споделя, че първият ѝ досег до света на изкуството е бил в Музея на Огюст Роден във Филаделфия. В неделя входът там е бил свободен и тя като дете, което не е разполагало с много пари, редовно се е възползвала от тези посещения. „Прекарала съм часове на това място. Бях очарована от движението, без да знам, че Роден се е вдъхновявал от танцьори, изучавах линиите и формите, имитирайки с ръцете си „Катедралата“ и мечтаех за любов като тази от скулптурата му „Целувката“ (Le Baiser). Влюбена съм в работите на Роден от години и съм толкова щастлива и горда, че имах шанса да си сътруднича с Музея „Роден“ в Париж, за да отдам почит на този художник, който ме вдъхнови и ми помогна да оформя своята визия за света преди толкова много години...“ – пише Мелъди Гардо. Вокалистката посочва колко много обича балета и не пропуска да благодари на Мари-Агнес Жило и Жермен Луве, които се включват с изящен танц във видеоклипа на This Foolish Heart Could Love You.

„Това видео е сбъдната мечта за мен, показващо толкова много от нещата, които наистина обичам: танц, поезия, музика и скулптура... и най-вече ....ИЗКУСТВОТО във всичките му форми!“ – казва още Мелъди Гардо.

Ключови думи: