Майкъл Бубле с луксозна колекция по случай 10 години от издаването на успешния си албум Christmas

Майкъл Бубле с луксозна колекция по случай 10 години от издаването на успешния си албум Christmas

Проектът излиза на 12 ноември в САЩ и Канада, а седмица по-късно и в останалата част от света

Албумът на Майкъл Бубле с коледна музика Christmas празнува 10 години феноменален успех. Издателите Warner Records/Reprise Records обявиха, че ще пуснат на пазара обновена колекция с празнични изненади, съдържащи се в лимитираното издание на супер делукс бокссета. Проектът излиза на 12 ноември в САЩ и Канада, а седмица по-късно и в останалата част от света. Очакванията са той да се превърне в мечтания подарък и да донесе радост и светлина на всички феновете на Майкъл Бубле.

Луксозната колекция съдържа оригиналния компактдиск и 7 бонус трака, лично избрани от вокалиста. Две от песните са нови: The Christmas Sweater, в чието създаване участва и самият Бубле, както и нова студийна версия на любимата празнична класика Let It Snow!, записана в Abbey Road Studios в Лондон заедно с BBC Big Band Orchestra. Други бонус тракове са The More You Give (The More You’ll Have) и Winter Wonderland – дует с Род Стюарт.

Сред коледните изненади в колекцията са книга с твърди корици от 48 страници, включваща писмо от Майкъл Бубле до почитателите му; индивидуално номерирана 12 x 12 литография; ексклузивна зелена плоча на оригиналния албум; DVD: The Making of Christmas – пълна компилация от специални моменти зад кулисите и в студиото, заснета по време на записването на албума с коментари от Бубле; ексклузивен и уникален коледен орнамент, както и 6 страници от опаковъчна хартия и 6 коледни картички.

Christmas на Майкъл Бубле е продаден в тираж над 16 милиона албума, събрал е 4 милиарда стрийма и годишно задържа пета позиция в музикалните класации по света. За последните десет години песните от Christmas са неизменно присъствие в домакинства, магазини и ресторанти. Музиката от проекта буквално се е превърнала в саундтрак на сезона.

Новият видеоклип към песента Let it Snow!

Ключови думи: