Hooverphonic идват в София с любимия ни глас от песента Mad About You Гейке Арнарт

Hooverphonic идват в София с любимия ни глас от песента Mad About You Гейке Арнарт

Концертът е в Зала 3 на НДК на 25 май, подгряват DJ Marten и TromBobby & C-MO

Ще слушаме музика и ще танцуваме. Hooverphonic ще бъдат в Зала 3 на НДК на 25 май. Те са любимци на българските меломани, на ценителите на музиката, която звучи интересно, отива надълбоко и прави така, че тялото само започва да се движи. Щастливи сме, че ще слушаме групата с емблематичния глас Гейке Арнарт. Тя ни омагьоса в Mad About You. „Дори ми се струва невероятно, че ще я чуем на живо в България, връщайки се към спомените ни от гледането на MTV, когато тази песен вървеше на всеки час с Гейке Арнарт – със силното й присъствие като вокал и като характер.“ – коментира в студиото ни Магдалена Сотирова – управляващ съдружник в „Монте мюзик“, които работят по концерта с организаторите – Real Sound Rental на Бурян Маслев. И тъй като именно той ще прави озвучаването и осветлението на концерта, можем да разчитаме на невероятно въздействащо преживяване. През 2020 г. Hooverphonic записаха нова версия на Mad about You.

Mad About You към днешен ден има 48 милиона слушания в Spotify. „Тази песен завладява от първия миг. И другите им хитове заслужават внимание – групата поддържа собствен стил, но музиката им е изключително богата.“ – допълва Магдалена Сотирова. Много от песните на Hooverphonic са част от саундтраци на значими филми и телевизионни продукции като „Открадната красота“, „Знам какво направи миналото лято“, „Постоянен мрак“, „Местопрестъплението“, „Антураж“, „Никита“, „Забравени досиета“, успешната поредица на Netflix „Академия „Чадър“. На концерта в София Hooverphonic ще изпълнят хитовете 2Wicky, Eden, Mad About You, Anger Never Dies, Amalfi, Badaboum, Romantic, както и песни от третия им албум The Magnificent Tree.

През годините Hooverphonic имат 6 вокалистки, но остава с непроменен състав като инструменталисти. През тази година формацията чества четвърт век от своето създаване и турнето, което минава през България, е част от отпразнуването. Гледайки в социалните мрежи моменти от досегашните концерти от обиколката, Магдалена Сотирова споделя своите впечатления за Гейке Арнарт: „Тя стои на сцената, както трябва – в центъра, уверена, усмихната. Голяма привилегия е за българската публика да ги слушаме.“

Концерта ще подгреят DJ Marten (18:30 ч.) и TromBobby & C-MO – (19:50 ч.) Hooverphonic Ще излязат на сцената в 21 ч.

Билети за концерта на Hooverphonic в зала 3 на НДК все още са налични в мрежата на Eventim.

Ключови думи: