Безплатни антигенни тестове за публиката на концертите през декември на Intelligent Music Project с Рони Ромеро
Снимка: Intelligent Music Project

Безплатни антигенни тестове за публиката на концертите през декември на Intelligent Music Project с Рони Ромеро

През декември The Creation Tour 2021 ще премине през Благоевград, Плевен, Велико Търново, Русе и Стара Загора

Всеки, който ще слуша музиката на Intelligent Music Project на живо през декември, ще има възможност да си направи безплатен антигенен тест за зелен сертификат. Мобилните лаборатории ще работят на входа на залите от 18 до 20 ч. Изследването ще се прави след представянето на билет за концерта. След излизането на резултата всеки здрав ще получи официален зелен сертификат, валиден 48 часа.

„Решението да осигурим безплатни антигенни тестове за нашите почитатели, които нямат зелен сертификат, е част от дългосрочна стратегия, която прилагам от години – опитвам се да махна битовизмите от главите на хората, за да могат да мислят позитивно, да работят и да отглеждат децата си спокойно или в случая – да отидат да се забавляват, слушайки хубава музика, без да трябва да отделят време и средства да се тестват. Тяхната задача е просто да дойдат и да се потопят в песните и техните послания. На всеки наш концерт до момента сме усещали уважението на публиката. В момент като сегашния е важно да припомним, че това уважение е взаимно!“, коментира създателят, продуцент и автор на музиката и текстовете на Intelligent Music Project д-р Милен Врабевски.

Снимка: Intelligent Music Project

През декември The Creation Tour 2021 ще развълнува и зарадва публиката в Благоевград на 7 декември в зала „Скаптопара“, в Плевен на 9 декември в читалище „Съгласие – 1869“, във Велико Търново на 13 декември в МДТ „Константин Кисимов“, в Русе на 15 декември в „Канев център“ и в Стара Загора на 17 декември в Културен център в Синдикален дом. Освен звездния вокалист на Intelligent Music Project Рони Ромеро („Рейнбоу“), на сцената в петте града ще се качат и едни от най-изявените български музиканти: Стоян Янкулов – Стунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката, Славин Славчев, Димитър Сираков, Лина Никол, Иво Стефанов и Самуел Ефтимов. Началният час на концертите е 19:30 ч. Джаз ФМ е медиен партньор.

Билети могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim тук, както и от Grabo.

Ключови думи: