Заразяващо фънки настроение и много усмивки в новата песен на Константин Кацарски Smile, която вече покори класациите

Заразяващо фънки настроение и много усмивки в новата песен на Константин Кацарски Smile, която вече покори класациите

"Да се усмихваме повече!" - това не е просто призив, а посланието, което струи от новия сингъл и видеоклип на Константин Кацарски (Koka Mass Jazz). Песента се нарича Smile и веднага след появата си през септември стана хит на седмицата в радио "Варна". Smile ще бъде и пилотната композиция, която ще ознаменува издаването на новия албум на Кока Mass Jazz в САЩ през следващата година. Издатели на албума ще бъдат Cold Busted Records от Лос Анджелис. В записите участват Деница Георгиева (вокали), Георги Янев (китара), Димитър Льолев (саксофон), Мартин Ташев (тромпет), Боби Струкански (бас), а Константин Кацарски свири на барабани и клавишни. В част от пиесите се включват Милен Кукошаров и Петко Славов.

Песента Smile достигна до трета позиция в класацията на БНТ 2 и предаването "НОВО 10+2" и на второ място в класацията на американския iTunes за фънк и R&B, а на 7 декември беше избрана за една от най-добрите песни за 2014 г. на английското CRS Radio.

Видеоклипът към Smile е заснет за един ден в невероятната приказна атмосфера в градината на "Щура къщура". Затова и заразява с фънк и грууви настроение, приканва към весело парти с танци и усмивки. Продуцент на клипа е Silvernoise в лицето на актьора и режисьор Александър Сано (познат ни от сериала по БНТ - "Под Прикритие") и Георги Грозданов.