„Всички сме заедно – това е Коледа”... Време за вълшебство за 14-ти път с продуцирана от Борислав Сарандев и Саша Пейчев песен по текст на д-р Димчо Сарандев и Сузана Сийд

„Всички сме заедно – това е Коледа”... Време за вълшебство за 14-ти път с продуцирана от Борислав Сарандев и Саша Пейчев песен по текст на д-р Димчо Сарандев и Сузана Сийд

„Чуден ден благословен – ти пак ни събра. С радост изпълват се нашите сърца”... Топлите думи, написани от д-р Димчо Сарандев и Сузана Сийд, за добрите приятели и щастливото празнично настроение в дома се разстилат върху красивата музика, създадена от Бен Крос, аранжирана от Николо Коцев и изпълнена от Симфоничния оркестър на Българското национално радио в песента „Това е Коледа” (можете да я чуете чрез бутона „Аудио” по-горе). За 14-ти път Борислав Сарандев и Саша Пейчев са част от уюта на нашите коледни празници с продуциран от тях запис. „Пламък разгаря се в зимния мрак. Коледно чудо очаква ме пак” – кристалният глас на 24-годишния Денислав Новев продължава да ни разказва за усещанията, заради които с такова вълнение посрещаме вестта за Рождество Христово. Това е време за вълшебства: „Звън звъни, нощта трепти, изгрява звезда. Сбъдва се всяка надежда добра.”

„Нека всеки да пробва да бъде с отворено сърце, усмихнат и щастлив не само по Коледа, а и през цялата година. Тогава нещата ще се случват по по-хубав начин”, пожела на слушателите на Джаз ФМ Денислав Новев. Той изгря на сцената с „Мюзик айдъл”, а вече шест години пее в столичния пиано бар „Камино”, както се изрази по Джаз ФМ – предавайки това, което е в сърцето и душата му. Реализацията на „Това е Коледа” той определи като най-големия си подарък за празниците. Интервюто на Светослав Николов с Денислав Новев можете да чуете чрез бутона „Аудио”. Изпълнението на песента ще бъде част от церемонията по запалването на светлините на коледното дърво на София след няколко дни.

Миналата година Борислав Сарандев и Саша Пейчев продуцираха песента „Сняг вали” с мотиви от Silver Bells и в изпълнението на Орлин Павлов, а през 2013 г. Сузана Сийд ни честити Коледа с Lullaby по музика на Йоханес Брамс и с аранжимент и оркестрация на Румен Бояджиев – син. Една от предходните празнични музикални честитки бе с изпълнение на Маги Алексиева.