Рейчъл Роу с песента Unfold за Свети Валентин: „Влюбени, се преоткриваме един в друг“

Рейчъл Роу с песента Unfold за Свети Валентин: „Влюбени, се преоткриваме един в друг“

Колкото повече осъзнаваме колко красиво чувство е любовта, толкова по-силно обичаме. Посветена на днешния празник, новата песен на Рейчъл Роу Unfold идва именно с усещането за красотата в близостта. „Темата за любовта непрекъснато присъства и в творчеството, и в живота ми. Ежедневно живея в любов и с любов. Любов има в музиката и във всичко, което правя в живота. Любовта най-много ни зарежда и ни дава емоцията, заради която се усмихваме сутрин и заразяваме хората с желанието да се чувстват добре. Песента е написана за хората, които се обичат – те да бъдат открити и да се преоткриват един в друг.“ – разказа за чувствата, с които пише Unfold, Рейчъл Роу.

Когато се споделяме в любов, в пълната си откровеност можем да се почувстваме уязвими. Но всъщност любовта ни прави силни, събира ни в нас и с човека и другите до нас. „Идеята е хората да не се притесняват да бъдат открити и уязвими, показвайки емоциите си, обсъждайки нещата, които искат, без притеснения. Да бъдат себе си.“ – призовава ни с Unfold Рейчъл Роу.

Представянето на песента певицата и автор на музиката и на текста направи с думите: „Всяка дългогодишна връзка има нужда от обновяване. Раждането на дъщеря ми ме накара да се чувствам истински женствена. Силна и смела, да не крия уязвимостта си. Посвещавам тази песен на всички влюбени. Нека ги вдъхнови да се откриват отново и отново.“

Аранжиментът е на Страхил Велчев – KiNK и Борислав Бояджиев – Борче. Със Страхил Рейчъл преди няколко години създаде семейство след дългогодишна връзка. Следва време на щастие у дома: „За мен и за нас ключът е в това да бъдеш открит, да не се притесняваш, да даваш всичко от себе си в тази връзка. Нека хората да не се отказват – да искат и да дават любов.“ – разкри тя рецептата за семеен уют в интервю по Джаз ФМ.

За плановете за днешния празничен ден Рейчъл каза: „Ние сме отскоро с бебе. Просто ще прекараме един приятен ден заедно, сплотени. Ще направим нещо приятно – просто да се усещаме.“

  • Интервюто можете да чуете чрез бутона „Аудио“.

Снимка за обложката: Петър Вълчев