Love to Be на Electric Pie: там, където първо трябва да потърсим любовта

Love to Be на Electric Pie: там, където първо трябва да потърсим любовта

Нова перспектива към любовта в новата песен на добре позната група с ново име – Sound Solutions са вече Electric Pie – Ясмин Исинов, Огнян Гърков и Алис Инджеян. Love to Be е за мястото, където първо да потърсим любовта – във и към себе си. След годините на себеотрицание, когато за всеки от нас имаше малко, Electric Pie ни предлагат да обърнем перспективата – да опознаем любовта в нас, за да можем да я дарим на света. „В днешно време правим всичко възможно да бъдем щастливи. Опитваме се да постигнем мечтите си и да имаме това, което искаме да имаме. Живеем в свят, в който сме обърнати към външните обстоятелства и това, което те ни дават, а никога не достигаме до щастието, защото нямаме вътрешния мир и любовта не се движи в двете посоки. Чрез смяната на перспективата – отвътре навън, абсолютно всичко се променя. Чувстваме себе си по-живи” – разказа за текста си към Love to Be Алис Инджиян.

Посланието на песента – да не живеем със заместителите, а с истинското – пълноценното усещане за себе си и за това, което можем да дадем, е в хармония с експресивния и едновременно медитативен музикален израз на Ясмин Исинов. „Вътрешният мир е трудно достижим и доста трябва да се борим за него. Но, постигнали го, вече въздействаме по друг начин на своята среда.” – казва той. Love to Be на Electric Pie и всички срещи със Sound Soltions са именно в тази посока – музика от сърцето, която споделя с публиката добрата енергия на творците.

  • Песента Love to Be на Electric Pie, както и интервюто на Светослав Николов с Ясмин Исинов и Алис Инджеян, можете да чуете чрез бутона „Аудио” по-горе.