Здравословното състояние на Джони Мичъл се подобрява: тя вече „ходи, говори и рисува“

Здравословното състояние на Джони Мичъл се подобрява: тя вече „ходи, говори и рисува“

В края на миналата работна седмица беше съобщено, че здравословното състояние на Джони Мичъл се подобрява и тя бележи значителен напредък. Мичъл, която се възстановява от мозъчна аневризма, беше приета по спешност в болница на 31 март, след като беше открита в безсъзнание в дома си в Бел Еър в Лос Анджелис. През лятото беше изписана от болницата, но беше подложена на ежедневна терапия и рехабилитация.

В съобщение, публикувано във фейсбук, Джуди Колинс - приятелка на Джони Мичъл, написа: „Току-що научих от близък общ приятел, че Джони ходи, говори и рисува по малко.“ Колинс разказва за своя приятелка, която е преминала през нещо подобно. Отнело й е дълго време - 3 години, за да се възстанови напълно – професионално и в личен план. „Ще направя всичко възможно да видя нашата пойна птичка, когато отида в Лос Анджелис през следващите седмици.“ – казва още Колинс.

В сайта на Джони Мичъл също съобщават добрата новина и не пропускат да напомнят на многобройните почитатели на легендата, че на сайта WeLoveYouJoni.com може да продължават да изпращат пожеланията си за бързо оздравяване. Вече стотици почитатели на Мичъл са изразили своята любов и подкрепа. Едно от съобщенията, написано от Мишел Кларк, гласи: „Изпращам ти лечебна енергия и молитви, Джони. Благодаря ти за всичко, което си дала на света!“