Заразно щастие: SoulBmoll с домашно видео и онлайн концерт

Заразно щастие: SoulBmoll с домашно видео и онлайн концерт

Официално „Остани у дома видео“ на SoulBmoll още веднъж ни показа защо толкова ги харесваме – те са винаги щастливи, когато сме заедно. И правят това възможно и сега, във време на физическа изолация. Стотици споделяния и хиляди гледания има техния, заснет у дома, клип към песента SoulBmoll’s Panda. А ние се усмихваме заедно с тях, защото във време на пандемия истински заразно е щастието!

„Не очаквах чак толкова много споделяне и харесване, защото видеото е много обикновено. Но разбрах, че хората имат нужда от това – то е най-естественото, което може да се случи. Попитахме се – защо да не направим нещо хубаво? А отговорът ни показва, че дори разделени, пак сме сплотени.“ – разказа по Джаз ФМ за смисъла на направеното Момчил Косев.

Той е доволен, че заедно са дали нужната на публиката подкрепа: „Искахме да кажем на хората – обстоятелствата са лоши, но има светъл лъч и не трябва да го изпускаме. Искахме да направим нещо позитивно. Не очаквахме да стане чак толкова забавно!“

Сред участниците със своя голям музикален плам е менторът им Вили Стоянов. Във всеки един момент от видеото всеки участник прави различни неща. Затова и Момчил Косев препоръчва няколко гледания, за да видим детайлите. А това са и няколко усмивки повече! Видеото ни показва, че във всяко едно състояние на духа можем да се чувстваме у дома, стига музиката да е с нас.

С реализацията на идеята Момчил Косев осъществява отдавнашно желание за своето развитие – да се усъвършенства като видео режисьор: „Предложих да направим видеото, а на другия ден вече всеки си беше заснел своите кадри. Всеки бе отделил време, всеки дори ми изпрати по няколко клипа с бележки към тях. Казах си: „Мале, това ще стане догодина!“ Това, че имаме много свободно време сега е хубаво. Ето че го използваме рационално! Искахме да е обикновено и стана обикновено, но е пълно с енергия. Всеки е уникален!“

Музика с посвещение от SoulBmoll:

Решихме да останем обединени дори и от разстояние!

Решихме да продължим да се усмихваме, да правим музика, да вярваме, да се подкрепяме и да се борим за по-доброто бъдеще – ЗАЕДНО! Балансираните мисли са идеален имуностимулатор!

Направете го и вие - бъдете силни, смели, усмихвайте се, вярвайте, разгърнете потенциала си, оставете настрана страха и паниката, помислете за любимите си хора и споделяйте моментите с тях – сегашното време е ДАР!

SoulBmoll's Panda е една вълшебна въображаема Панда, която лекува всякакви негативни настроения, мисли и вибрации, грижи се за вътрешния баланс, който е важен пък за външния. Препоръчваме слушането ѝ нонстоп, за да се поддържат добрият тонус и настроение. Бъдете здрави и се подкрепяйте!

SoulBmoll вече готвят втори албум, а утре ни очакват за онлайн концерт в студио Jeng.

  • Интервюто на Светослав Николов с Момчил Косев в предаването „Джаз ден“ на 30 март можете да чуете чрез бутона „Аудио“.