За първи път в България шаолински монаси говорят за вечните теми на модерен език

За първи път в България шаолински монаси говорят за вечните теми на модерен език

В три вечерни беседи монаси от манастира Шаолин в Европа ще споделят древна мъдрост за това как да запазим баланса, щастието и успеха в съвременния свят. Защо Беседи с монаси от Шаолин? Защото в забързаното ежедневие разговорът с монасите ще ни даде възможност да се докоснем до философия за живота на 2500 години, облечена във форма, разбираема за съвременните хора. В центъра на този начин на мислене са човекът и неговият стремеж за хармония, както със външния свят, така и с неговия вътрешен космос. Как да променим възприятията си? Как да разберем откъде идват проблемите и какво можем да направим, за да се чувстваме в съгласие със себе си? Ши Хенг И и Ши Хенг Зонг ще споделят своите отговори на тези въпроси и ще ни подтикнат ние самите да открием истината, която е валидна за нас по пътя на Шаолин – чрез Баланс, Щастие и Успех.

Първата беседа на 24 ноември е посветена на темата за справянето с неуспеха и постигането на баланс в живота. След това на 23 март ще се проведе разговор за възможностите да се чувстваме едновременно щастливи и успешни в съвременния живот. Акцент в последната от поредицата срещи (15 май) е успехът – как да мобилизираме собствените си ресурси, за да постигнем целите си.

Повече информация за Шаолинските беседи можете да намерите на страницата на Академията на PwC България. Там можете да се регистрирате за участие в беседите. Билети се продават и на Ticketsbg.com, както и на касата на „Сити Марк арт център“ – където и ще се проведат събитията. Адресът е бул. „Янко Сакъзов“ №30 (бившето кино „Левски“). Джаз ФМ е медиен партньор.

Платена публикация