Второто дете на Роби Уилямс се появи на бял свят с песните на баща си

Второто дете на Роби Уилямс се появи на бял свят с песните на баща си

Първите звуци, които синът на Роби Уилямс чу на този свят, беше пеенето на баща му. Съпругата на Роби Айда Фийлд преди часове роди момченце, чието име още не е избрано. Докато раждаше, Роби Уилямс й пееше, за да я успокои и танцуваше, за да я развесели – и публикува клипчета в канала си в YouTube, като паралелно ги споделяше в профилите си в социалните мрежи. Той се пошегува и с начина, по който двамата са облечени – той с удобен анцуг, тъй като не бил суетен, а тя – със стилни червени обувки на високи токове.

„Никога не съм обичал съпругата си повече! Никога не съм се гордял толкова много с нея! Тя е абсолютно удивителна!”, изповяда се Роби Уилямс пред включената камера на телефона си от болничното легло на Айда.

На първородното си дете – момиченцето Теодора Роуз певецът посвети песента Go Gentle от новия си албум от края на миналата година Swings Both Ways. „Песента е обещание, което преди дъщеря ми да се роди не бях сигурен, че ще успея да изпълня. Искам да сполуча, защото най-важният избор, който ще направя на този свят, е дали да бъда добър или лош баща. Знам само, че в живота ми се появи човек, за когото бих умрял – толкова е силно като усещане. С песента обещавам да я пазя и да се грижа за нея”, каза тогава Роби Уилямс. В Go Gentle той с любов съветва дъщеря си да не се задоволява с по-малко от най-доброто за себе си и я успокоява, че винаги ще е до нея.

Роби Уилямс и Айда Фийлд сключиха брак през 2010 г. и първо живяха във Великобритания. В навечерието на раждането на второ им дете се преместиха в Лос Анджелис, за да е майката близо до своите родители и приятели, които ще й помагат в отглеждането на малчуганите.

На снимката: Роби Уилямс по време на европейското турне за представяне на албума Swings Both Ways.