Водещата на Jazz FM радио Таня Иванова и рап изпълнителят Играта са седмични коментатори в предаването „Преди обед“ по bTV

Водещата на Jazz FM радио Таня Иванова и рап изпълнителят Играта са седмични коментатори в предаването „Преди обед“ по bTV

Таня Иванова от предаването „Следобедни импровизации“ по Jazz FM влиза в студиото на „Преди обед“ като седмичен коментатор от 7 до 11 януари. Заедно с рапърът Играта радиоводещата на Jazz FM ще коментира най-актуалните теми от седмицата в най-разнообразното дневно телевизионно предаване в ефира.

Таня е неизменна част от екипа на единственото по рода си радио за джаз, соул, блус, фънк и световната музика. От 17 години тя води авторското предаване „Следобедни импровизации“ по Jazz FM радио, където в рамките на три часа всеки делничен ден ни среща с едни от най-великите имена в джаз музиката. „Срещите и преживяванията ми в Jazz FM често надхвърлят мечтите ми. През годините съм правила интервюта с имена като Джордж Бенсън, Ал Жеро, Чик Къриа, Крисчън Макбрайд, Маркъс Милър, Бранфорд Марсалис, Кърт Елинг, Рой Харгроув, Дейв Холанд, Крис Потър, Джейсън Моран, Дони Маккаслин, Нора Джоунс и мн. др.“, споделя водещата.

Запален меломан от малка, Таня преследва качествената музика и уверено заявява, че присъединяването ѝ към екипа на Jazz FM едва три месеца след създаването му, е едно от най-хубавите неща в живота ѝ. Освен музиката радиоводещата има голяма слабост към качествената литература, съвременното изкуство, храната, пътешествията и моторите, което ѝ дава възможността да коментира по увлекателен и забавен начин най-актуалните и интересни акценти от седмицата в студиото на „Преди обед“.

Предаването „Преди обед“ можете да гледате всеки делничен ден от 9:30 до 12ч. по bTV.

Снимка: Александър Михайлов