В новия си албум Майкъл Бубле представя различните лица на любовта. Дискът излиза на 16 ноември

В новия си албум Майкъл Бубле представя различните лица на любовта. Дискът излиза на 16 ноември

Майкъл Бубле ще издаде албума ❤ на 16 ноември. Заглавието се произнася Love („Любов“), а това ще е неговият първи запис след двете години, в които той реши да се оттегли от публичното пространство, за да се посвети на семейството си. Новината е официално потвърдена от Reprise Records, които ще издадат осмия и най-романтичен до момента студиен проект вокалиста. Той се завръща в студиото с нов поглед върху живота и подновен ангажимент към музиката, която винаги е обичал.

„Не предвиждах да записвам отново или да изнасям концерти и се чувствах добре от това. Целият ми мироглед се промени напълно през последните няколко години. Исках да прекарвам цялото си време с моята съпруга и децата. Това беше моят фокус. През този период научих също така колко много любов и човечност ни заобикаля в този свят, получавайки всички тези молитви и добри пожелания. Но бавно, паралелно с осъзнаването какви са моите приоритети в живота, аз започнах да усещам една нова отговорност да изразя емоциите и уроците, които научих. Дали съм разказвачът, наблюдателят, главният герой, мечтателят, мъжът с разбито сърце на бара или изживявам най-прекрасната нощ в живота си, аз имам истории, които да разкажа в този албум. Всичко това е там, в песните. Благословен съм с толкова много неща в моя живот и едно от тях е, че имам възможността да запазя тези песни живи за следващите поколенията. Приемам отговорността много сериозно. Реших да създам поредица от кратки кино истории за всяка песен, които да съществуват самостоятелно. Толкова съм горд с това, което постигнахме,” коментира Бубле.


Официалният видеоклип на When I Fall in Love - първия сингъл от новия албум на Майкъл Бубле

Майкъл Бубле записва новия си албум заедно с легендарния продуцент Дейвид Фостър. В репертоара са включени няколко класики от Great American Songbook, а първият сингъл е версията на When I Fall In Love. В селекцията откриваме My Funny Valentine, When You're Smiling, както й подбраните от Бубле лични фаворити като Unforgettable, Help Me Make It Through The Night и I Only Have Eyes For You. Един от записите - трогателната класика на Едит Пиаф La Vie En Rose, звучи в дует на Майкъл с една от най-ярките съвременни джаз вокалистки – Сесил Маклорин Салвант. В докосващата оригинална композиция на Бубле Forever Now артистът демонстрира уменията си да пише песни, умения, които добре познаваме от негови хитове като Home, Haven't Met You Yet и Everything. Албумът завършва с версия на Where or When.

Албумът ❤ на Майкъл Бубле ще бъде на музикалния пазар от „Орфей мюзик“, изключителен лицензиант на Warner Music International.