В Деня на влюбените ще обичаме с Камелия Тодорова, „Брас асоциация комбо“ и The New Camelettes

В Деня на влюбените ще обичаме с Камелия Тодорова, „Брас асоциация комбо“ и The New Camelettes

След като танцувахме и се радвахме на музиката на Камелия Тодорова и „Брас асоциация комбо“ през ноември в „София лайв клуб“, нова среща с тази красива музика ни очаква на същото място в Деня на влюбените. „И ей така, изведнъж, в средата на най-обикновени случки, любовта ни дарява с приказка. И чрез нея бих искала да се раздам без жал, за да се слеем в едно! Да преживеем тези любовни моменти във всички разновидности, които животът ни предлага. Нека споделим една приказка за любовта без край...“ – с тези думи Камелия Тодорова ни кани на концерта си в Деня на Св. Валентин в „София лайв клуб“.

Щастие и любов отвъд думите с концерта на Камелия Тодорова, „Брас асоциация комбо“ и The New Camelettes

„Приказка за любовта без край“ е програмата, която Кеми, Мишо Йосифов, другите музиканти от „Брас асоциация комбо“ и учениците й от триото The New Camelettes (Мартин Костадинов, Елена Сиракова, Катя Кръстева и Калин Жечев, който също така свири на пиано) създадоха, обединявайки всички посоки на творчеството на прочутата ни певица – джаз, поп, рок, ритъм енд блус, соул. В десетилетията на нейната кариера от 80-те досега Кеми се развиваше в своите музикални посоки, като в сърцевината неизменна оставаше нейната нейната любов към публиката, към музиката, към живота... Точно тази нейна страст Мишо Йосифов извежда на преден план в своите аранжименти.

И така – на 14 февруари от 21 ч. ни очаква втора вечер на любовта и щастието, на стремежа и осъществяването, на усмихнатите лица и танците с празничното издание на „Приказка за любовта без край“. Джаз ФМ сме медиен партньор.

  • Кеми ще разкаже повече за концерта на 21 януари, когато ще отпразнува рождения си ден в студиото на Джаз ФМ. Тя ще бъде при нас в „Джаз ден“ в 10:40 ч.

На снимката: Камелия Тодорова в импровизиран дует с Бен Крос на концерта на 26 ноември в „София лайв клуб“. Автор: Евгени Димитров, фотографска агенция „Булфото“.