Турнето на Intelligent Music Project достига до София, след като разтърси Пловдив, Варна и Бургас. Следващият албум на групата ще е за безусловната любов

Турнето на Intelligent Music Project достига до София, след като разтърси Пловдив, Варна и Бургас. Следващият албум на групата ще е за безусловната любов

„Грандиозно шоу на музикални виртуози, събрани в синергия, които искат да бъдат част от посланията на Intelligent Music Project и имат желание и за вбъдеще да изграждат нашето успешно партньорство.“ – така д-р Милен Врабевски описа турнето на супер групата в навечерието на неговото начало. Шоуто вече премина през Пловдив, Варна и Бургас и тази вечер е от 19 ч. в зала „Универсиада“ в София. С българските музиканти излизат Боби Родинели от Black Sabbath и Rainbow, Карл Сентанс от Nazareth и Рони Ромеро от Rainbow.

На концертите слушаме новия албум на групата – The Creation, както и китка от най-доброто през годините. През юни бендът ще е в Букурещ и Солун, където ще свири на централния амфитеатър. „Кметът на Солун е много впечатлен от мащаба на групата. В Румъния набираме скорост и популярност.“ – казва д-р Врабевски. „Най-сетне посланията ни пристигат до хората на живо. Усещаме магията на вълшебството на музика, която е не просто забавление, а оставя следа в живота, създава стойност в развитието ни. Развили сме усещането си, че принадлежим един на друг.“ – добавя за дългоочакваните срещи с публиката създателят на Intelligent Music Project.

Краят на турнето ще постави началото на нов етап на групата. „Поемаме в нова посока. Вече ще композират и други членове на групата. След края на турнето Рони Ромеро, Бисер Иванов и Иво Стефанов ще направят джемсешън през юни и ще композират няколко песни, които ще влязат в предстоящия албум Uncondtioned. Той ще е посветен на безусловната обич.“ – разказа д-р Милен Врабевски.

  • Интервюто с него можете да чуете чрез бутона „Аудио“.

Снимка: Фейсбук страницата на Intelligent Music Project