Третото издание на

Третото издание на "Гастрономически фестивал Премиер" ни предлага изискано кулинарно пътешествие през невероятни вкусове

След безспорния успех на предходните издания третият "Гастрономически фестивал Премиер", който ще се проведе от 31 октомври до 30 ноември в "Премиер лъкшъри маунтин ризорт" в Банско, ще бъде изпълнен с изненади и вълнуващи преживявания. Едни от най-добрите и признати шеф-готвачи ще приготвят образци на гурме фюжън кухнята, които в допълнение с изискани вина, ще ни отведат на гастрономическо пътешествие през невероятни вкусове - екзотичните вкусове на Япония и Перу, пикантни ястия от мексиканската кухня, изненади от Холандия, ориенталски и френски специалитети, вълнуващи вкусове от Италия и изкушения от Крит, уникални ястия от манастирската кухня. Светът на фюжъна ще ни изненада приятно.

За пръв път в България "Премиер лъкшъри маунтин ризорт" и Gastronomy Essentials Ltd. организират практически семинари за професионални готвачи. В сътрудничество с кулинарната академия Le Cordon Bleu и световния лидер в производството на шоколад Valrhona признати шеф-готвачи ще споделят своите кулинарни тайни и опит в два тридневни семинара.

Програмата на фестивала може да разгледате тук. При ранни записвания до 30 септември посетителите използват 20% отстъпка от официалните цени на всяка една от вечерите и от таксите за участие в семинарите. Допълнителна информация за актуалните пакети можете да откриете на официалния уебсайт на събитието. Най-интересните акценти от фестивала и представяне на гостите очаквайте всяка сряда в ефира на Джаз ФМ радио.