След безспорния успех на предходните издания третият "Гастрономически фестивал Премиер", който ще се проведе от 31 октомври до 30 ноември в "Премиер лъкшъри маунтин ризорт" в Банско, ще бъде изпълнен с изненади и вълнуващи преживявания. Едни от най-добрите и признати шеф-готвачи ще приготвят образци на гурме фюжън кухнята, които в допълнение с изискани вина, ще ни отведат на гастрономическо пътешествие през невероятни вкусове - екзотичните вкусове на Япония и Перу, пикантни ястия от мексиканската кухня, изненади от Холандия, ориенталски и френски специалитети, вълнуващи вкусове от Италия и изкушения от Крит, уникални ястия от манастирската кухня. Светът на фюжъна ще ни изненада приятно.
За пръв път в България "Премиер лъкшъри маунтин ризорт" и Gastronomy Essentials Ltd. организират практически семинари за професионални готвачи. В сътрудничество с кулинарната академия Le Cordon Bleu и световния лидер в производството на шоколад Valrhona признати шеф-готвачи ще споделят своите кулинарни тайни и опит в два тридневни семинара.
Програмата на фестивала може да разгледате тук. При ранни записвания до 30 септември посетителите използват 20% отстъпка от официалните цени на всяка една от вечерите и от таксите за участие в семинарите. Допълнителна информация за актуалните пакети можете да откриете на официалния уебсайт на събитието. Най-интересните акценти от фестивала и представяне на гостите очаквайте всяка сряда в ефира на Джаз ФМ радио.