Супермаркет „Фантастико” на бул. „Черни връх” № 204 се разраства в търговски център и дава достъп до нови стоки и услуги

Супермаркет „Фантастико” на бул. „Черни връх” № 204 се разраства в търговски център и дава достъп до нови стоки и услуги

На 10 август се открива втората част от търговския комплекс на „Фантастико“ на бул. „Черни връх” № 204 в столицата. Там ще заработят аптека „Субра“, химическо чистене „Доби 77“, магазин от веригата луксозни оптични центрове Grand Optics, магазин за битова техника „Зора” и магазин за спортни хранителни добавки Health Store. На откриването в събота клиентите на своеобразния мини търговски център ще бъдат приятно изненадани със специални намаления и подаръци. Това обещават наемателите в локацията, чиято обща търговска площ е 1 365 кв.м. Инвестицията в новата част е над 2 700 000 лв. Така търговският комплекс в „Драгалевци“ вече се разпростира на внушителните 3485 кв.м., а общата инвестиция възлиза на 19 899 000 лв.

С разширяването на локацията на „Черни връх“ № 204 и осигуряването на достъп до нови стоки и услуги клиентите ще могат удобно да покриват на едно място ежедневните си нужди. Така те ще пестят време и усилия. Освен възможност да пазаруват в новите обекти, в частта на супермаркета посетителите могат да се възползват от допълнителни услуги като офиси за сключване на застраховки I&G Brokers, за плащане на битови сметки – EasyPay, бутик за цветя Florence, бюро за обмяна на валута „Краун чейндж”, „Зоозинче” – магазин за храни и аксесоари за домашни любимци, щанд на Национална лотария, шоурум на IQOS, банково кредитиране от MOMENTO.

Новата търговска част разполага с открит паркинг и допълнителни паркоместа. За удобство на клиентите към частта на супермаркета се достига посредством пасаж и подвижни пешеходни пътеки, а за комфорт на посетителите са предвидени два подхода до покрития паркинг. И двете части разполагат със собствени входни пространства.

В случай, че разполагате с електромобил, ще можете да го заредите на намиращите се на територията на комплекса станции за зареждане.

Платена публикация