Среща с повече от 400 вина от над 60 изби – DiVino Taste се провежда за седми път от 17 до 19 ноември в зали 7, 8 и 9 на НДК

Среща с повече от 400 вина от над 60 изби – DiVino Taste се провежда за седми път от 17 до 19 ноември в зали 7, 8 и 9 на НДК

Седмомо издание на форума DiVino.Taste ще се проведе от 17 до 19 ноември в зали 7, 8 и 9 на Националния дворец на културата. Най-големият форум за българско вино ще ни помогне да открием повече от 400 вина от над 60 изби. Познавачи, ценители и ентусиасти ще се запознаем с хората, които създават най-добрите вина на България.

В богатата програма от майсторски класове и лекции специален акцент пада върху Мелник. Ще бъдат представени и известни винарски региони по света като Бургундия и Шампан във Франция, а също и по-малко познатата Унгария. По време на DiVino.Taste винените изследователи и професионалисти ще говорят по важни и интересни теми, подкрепени от дегустации на подбрани бутилки, повечето от които е невъзможно да се опитат на друго място в България.

Създаден, за да популяризира качественото българско вино, DiVino Taste дава на посетителите уникалната възможност да опитат нови продукти, да научат повече за отделни подзони или сортове и да се ориентират в голямото разнообразие на пазара. Форумът събира на едно място хората, които създават българското вино и онези, за които то е предназначено.

Освен да дегустират огромното разнообразие от вина, посетителите ще имат възможност и да закупят предпочитаните сред тях на специални цени благодарение на партньорите на изложението – Casavino.

Програмата на новото издание на DiVino.Taste е публикувана тук.

Билетите са на преференциални цени до 14 ноември и могат да бъдат закупени за един, два или всичките три дни на за изложението. Майсторските класове са с билети, а закупилите поне един майсторски клас или лекция имат достъп и до изложението за трите дни.