Слушаме Intelligent Music Project с Рони Ромеро и специален гост Йордан Караджов в София и Бургас тази седмица

Слушаме Intelligent Music Project с Рони Ромеро и специален гост Йордан Караджов в София и Бургас тази седмица

Intelligent Music Project продължават лятото на музика, любов и много близка връзка със слушателите. След неотдавнашните концерти във Варна и Пловдив, следват срещи в София и Бургас. На 18 септември е концертът в „София лайв клуб“, а на 19-и – в Летния театър в морския град. „Много сме щастливи, защото отново показваме, че независимо от кризисните състояния има място за продукт като нашия и щастието в очите на нашата публика много ни мотивира.“ – каза основателят на проекта д-р Милен Врабевски в интервю по Джаз ФМ. Радиото ни е медиен партньор.

Фронтмен е Рони Ромеро – вокалистът на „Рейнбоу“. В Бургас ще има надсвирване на ударни инструменти. Двата концерта са със специален гост – Йордан Караджов. „Записах „Приказка“ за първия си албум, след това я дадох да я изпее моят добър приятел и човек, на когото винаги съм се възхищавал – Бате Данчо, както го наричаме. Направихме и клип към нея. Това бе преди осем години. Сега ми се иска да я върнем към живот. Йордан Караджов ще излезе на сцената, за да я изпълни по средата на концерта в акустичната му част.“ – разказа за предстоящото събитие д-р Милен Врабевски. Групата е в традиционния състав от любими музиканти, които той описва като „приятели“: Стоян Янкулов – Стунджи, Иво Звездомиров, Иво Стефанов, Самуел Ефтимов, Бисер Иванов, Славин Славчев, Лина Никол и Боби Косатката.

Life Motion на Intelligent Music Project – за пети път мъдрост, предадена в красота, мисия, изпълнена с любов

През октомври предстои духовна среща, която ще свърже изкуството със здравето. Intelligent Music Project ще са специални гости на юбилейния спектакъл за 20-та годишнина в ефира на bTV на д-р Неделя Щонова. „Ние сме добри приятели. Избрахме този тип честване с нашата група – със заряда, който носим, с характерния позитивизъм на нашите послания. Желая на д-р Щонова много щастие и още много пъти по толкова в ефир. За нас ще бъде поредното изживяване с не малка група фенове.“ – очаква събитието д-р Врабевски. Благотворителният мотивационен юбилеен спектакъл „Д-р Неделя Щонова представя… 20 години заедно“ е на 21 октомври от 18 ч. в 2020 Event Space.

А Intelligent Music Project продължава да завладява меломаните в Гърция. Тя се изкачва в класацията на Rock Radio Greece и слушателите преди седмица бяха отредили на формацията ни вече трето място – преди Whitesnake, Deep Purple, Rolling Stones и Scorpions. На 6 и 7 ноември, съответно, са концертите в Солун и Атина. „Ще имаме удоволствието по този начин да популяризираме българската музика като продукт от високо качество и сред съседите, където никой от България още не е пробивал.“ – обрисува очакванията си д-р Врабевски.

The Creation ще е шестият албум на Intelligent Music Project

Междувременно напредва подготовката на новия албум The Creation. Промотирането му започва на 1 ноември – Деня на будителите. „И четиримата вокалисти си записаха партиите – Рони Ромеро, Ричард Гризман, Карл Сентънс и Джон Пейн. Джон Пейн се представи много добре и ще има широко застъпване на гласа му. Той е в пълна форма. Албумът е, както винаги, със симфонични оркестрации, има много интересни аранжиментни решения. The Creation ще бъде готов за предпромоционалните два концерта в София и Пловдив през февруари догодина.“ – съобщи д-р Врабевски.

  • Интервюто с него можете да чуете чрез бутона „Аудио“.