Синът на Майкъл Бубле оздравява. Певецът обяви завръщането си към музиката с ново видео

Синът на Майкъл Бубле оздравява. Певецът обяви завръщането си към музиката с ново видео

Майкъл Бубле се завръща към музиката, след като за няколко месеца със съпругата си – актрисата Луизана Лопилато, прекратиха творческите занимания, за да се погрижат за сина си Ноа. През ноември първородното им дете бе диагностицирано с раково заболяване и семейството започна лечение в САЩ.

„С благодарност съобщаваме, че Ноа се повлиява добре от терапията и лекарите са оптимисти за бъдещето на нашето момченце. Той понесе всичко със смелост, която ни вдъхновява. С Ноа на ваканция през миналата годинаБлагодарим на Бог за силите, които ни даде. Благодарността ни към лекарите и помощния персонал не може да се изрази с думи. Благодарим на хилядите, които се молихте за нас и изпратихте добрите си пожелания. В нашия път вашата подкрепа и любов ни дават утеха.“ – се казва в изявлението на двамата родители.

През ноември Майкъл и Луизана обявиха, че заради нуждата на детето им от лечение спират всякакви творчески ангажименти, за да посветят времето и вниманието си на оздравяването на Ноа. „Винаги ясно сме заявявали колко важни за нас са семейството и любовта към децата ни.“ – обясниха тогава на почитателите си те. Ноа е първородният син на Майкъл и Луизиана, който се появи на бял свят през 2013 г. Още на година и няколко месеца той тръгна по света с баща си, който взе него и съпругата си на своето турне.

Майкъл Бубле отново спечели отличието „Джуно“ – той заслужи Наградата на публиката и разказа за щастието да е съпруг и баща

С току-що родения Елиас„Да си баща е най-страхотното усещане! Чувствам се благословен. Това ме прави по-добър във всичко, тъй като за това живея. Раждането на сина ми постави всичко в перспектива. Обичам го повече от живота си!“ – каза през 2015 г. пред медиите в Дубай Майкъл Бубле. Към този момент Ноа вече беше в 33 държави. Много известни бяха клиповете във фейсбук, с които Майкъл и музиканти от групата му всеки ден изпълняваха музикално желание на почитател, а в скута му неотменно бе неговият син. „Постоянно пея на малкото човече.“ – сподели веднъж Майкъл. През 2016 г. се роди второто им дете – Елиас. Майкъл и Луизана са заедно от 2010 г., а допреди това певецът бе най-желаният ерген.

Nobody But Me на Майкъл Бубле – албум за Любовта към Музиката, Любовта към Живота

В момента, в който стана баща за втори път, с новия си албум Nobody But Me Майкъл Бубле се преоткри – за първи път в центъра постави не слушателите, а песента, която сама намира жадните за нея хора и напоява душите им. Албумът е за Музиката, на която Майкъл Бубле е така посветен от самото начало, но сега в пълнота изявява тази своя любов. В интервю той сподели, че Nobody But Me е първият албум, в който проявява смелост и не допуска ничие его да пречи. Той не е насочен към конкретен жанр, а темата е универсална – удоволствието от хубавата песен. Тя няма качество според жанра – може да е класически джаз, съвременен поп с елементи на кънтри, любовна балада или пък закачлив ритъм енд блус с хип-хоп.

Майкъл ознаменува завръщането си с премиерата в петък на видеото към песента I Believe in You. Тя е символична и за момента, в който семейството му се намира – песента е за подкрепата, която един мъж получава от съпругата си в тяхната любов. I Believe in You е приятна за ухото, а видеото обещава да засили нейното въздействие. Работен момент от създаването на видеоклипа към I Believe in YouТо е режисирано и е с участието на една от най-големите танцови звезди на САЩ – Дерек Хаф. 31-годишният виртуоз е младежки световен шампион по латино танци. Години наред той е неизменно на телевизионния екран, като печели реалити след реалити, а в последните години все повече се изявява в театъра. Съвсем скоро той ще изпълни на Бродуей ролята на Дон в Singin’ in the Rain. „За мен бе удоволствие да работя по този проект – изпълнен с добро чувство разказ за вечната любов. Изпращам цялото си сърце на Майкъл и прекрасното му семейство!“ – написа Дерек Хаф във фейсбук.

Източник на снимките: фейсбук страницата на Майкъл Бубле