Силви Вартан се среща с почитатели преди концертите си в София и Варна

Силви Вартан се среща с почитатели преди концертите си в София и Варна

Силви Вартан е вече в България за двата концерта тук от прощалното й турне. Тя ще изпее най-популярните си песни в Двореца на културата и спорта във Варна на 19 април и в Зала 1 на НДК на 21 април.

Прочутата певица от български произход ще се срещне днес с премиера Бойко Борисов и с кмета на София Йорданка Фандъкова. Концертът в София е част от Календара на културните събития на Столичната община за 2018 г.

Силви Вартан ще разговаря с почитатели и ще дава автографи утре в книжарница „Сиела“ на бул. „Витоша“ № 60 в София и на 19 април в книжарница „Сиела“ на бул. „Сливница“ № 2 във Варна.

В прощалното турне „Завинаги Силви“ участват осем музиканти и три певици. Шоуто ще продължи над два часа, ще бъде разделено на две части и ще включва най-любимите песни от творчеството й. Музиката ще бъде придружена от визуален спектакъл, в който ще бъдат показани и множество оригинални клипове на певицата. Част от концертната програма ще бъде посветена на първата любов на Вартан – великия Джони Холидей, а финалът ще бъде голямата изненада и подарък на Силви към българската публика.

Организаторите съобщават, че последни бройки билети могат да бъдат закупени от бензиностанциите OMV, мрежата на Eventim, Билетния център на НДК и на касата на Двореца на културата и спорта във Варна на цени от 30 до 120 лева.