„Приказка за любовта без край“ – Камелия Тодорова пее с „Брас асоциация комбо“ аранжименти на Михаил Йосифов

„Приказка за любовта без край“ – Камелия Тодорова пее с „Брас асоциация комбо“ аранжименти на Михаил Йосифов

Претворени от Михаил Йосифов, Камелия Тодорова ще изпее поп и рок песните си от 80-те и 90-те години, които всеки е чувал и често е слушал през годините. Под мотото „Приказка за любовта без край“ концертът на Кеми с „Брас асоциация комбо“ ще се проведе на 26 ноември от 21 ч. в „София лайв клуб“. Джаз ФМ е медиен партньор.

„Близо година отсъствах от сцената и срещите ми с вас – приятели и фенове, ужасно много ми липсваха. Трябва да ви призная, че съм безкрайно всеотдайна дъщеря, но не трябва да забравям, че моят живот е музиката и сцената! А имам толкова много да разкажа… Нямам търпение! Очаквам ви!“ – написа във фейсбук профила си Кеми, която редува грижите за майка си с изяви в страната и студийни записи. Почитателите й я обсипаха с комплименти: „Там сме!“, „Браво, Ками!!! Пожелавам ти от цялото си сърце успех!!!“, „Бих искал да съм там и да те видя на сцената. Успехи ти желая и може би ще мога да те видя един ден.“, „А в Пловдив кога?“, „Ками! Знам, хората те обичат и много ти се радвам, защото си душица... Пожелавам ти много успех и бъди винаги така вярна, както си била досега... Че големите личности са вече малко, да не кажа на изчезване...“, „На добър час, скъпа! Не се съмнявам в грандиозния ти успех!“...

Когато аранжира песните на Камелия Тодорова, Мишо Йосифов стъпва на нейния талант да разказва истории. В новите си версии нейните хитове звучат като разкази за любовта, която радва и вълнува, прави ни сетивни, отваря сърцата ни. Вътрешните развития в песните водят до емоционална кулминация, в която публиката изригва в аплодисменти, бързо стихващи, защото вече очакваме следващата песен. Това се случи на сцената на Джаз фестивала в Банско миналата година, а също и на концерт за празника на Гоце Делчев преди няколко седмици. Кеми и Мишо бяха заедно и в парка на двореца „Врана“ това лято като солисти на Софийската филхармония на концерта „Нощи в бял сатен“ под диригентството на Славил Димитров.

В концерта „Приказка за любовта без край“ на 26 ноември в „София лайв клуб“ Камелия Тодорова ще изпълни за първи път авторските си песни от 90-те – композиции от албума „Привличане“, синглите „Докосване“ и „Безкрайно“, както и създадения с Любо Киров дует „Искаш ли“. В програмата присъстват и песните от 80-те години, които често на концерти публиката пее заедно с Кеми. С нови аранжименти ще бъдат представени песни от албума „Две души в една“, който певицата записа за Virgin Records във Великобритания с барабаниста на „Куийн“ Роджър Тейлър и с който тя се завърна в България. В аранжиментите на Михаил Йосифов и представени с брас оркестър те носят спомена на популярните оригинали, но са със съвременно танцувално звучене.

Беквокалисти ще са момчетата и момичетата от New Camelettes, сред които са и нейни студенти от класа по поп и джаз пеене в „Нов български университет“. В концерта те ще участват и със самостоятелни изпълнения. В New Camelettes за този концерт са Мартин Костадинов, Елена Сиракова, Калин Жечев и Катя Кръстева.

Билети се продават в мрежата на Eventim и на място в „София лайв клуб“.