Подкрепете любимия си Jazzfm.bg за наградата на публиката на Bulgarian Web Awards

Подкрепете любимия си Jazzfm.bg за наградата на публиката на Bulgarian Web Awards

Замислен като платформа за популяризиране на българското изкуство и на световната култура, многофункционален и удобен за ползване, новият сайт на Джаз ФМ се състезава за отличие в категорията „Медии” на българските интернет награди Bulgarian Web Awards и разчита на подкрепата на своите читатели, слушатели и зрители за големия приз „Дигитален проект на публиката”. Своя глас за Jazzfm.bg можете да дадете тук.

Желанието ни с Jazzfm.bg е да създадем общност около ценностите на развитието и изграждането на здрави социални връзки. С новините, отзивите за нови албуми, галериите, интервютата, видеоклиповете разказваме за тези значими прояви в областта на любимата ни музика, събития в изкуството и в обществото, които ни дават импулс за осмисляне на живота през категориите на доброто, хармонията и красотата. Стараем се с Jazzfm.bg да улесним общуването между джаз артистите и публиката, да добавим онова съдържание, което радио вълните не могат да пренесат, но то е важно за цялостното възприемане на случващото се в областта на културата. С многото удобни начини за споделяне на информация дадохме възможност с лекота да запознавате своите приятели в социалните мрежи с вълнуващото ви съдържание. И, разбира се, сайтът дава възможност за слушане онлайн и за преглед на текущото изпълнение, запознава с предстоящото в ефира, представя програмата, предаванията, екипа. Чрез Jazzfm.bg осигуряваме достъп и до онлайн радиото ни Jazz FM Lounge за клубна джаз музика. Поддържаме и англоезична версия, за да представяме с гордост пред световната аудитория постиженията на българското изкуство.

Представихме обновения сайт на Джаз ФМ в началото на годината – и продължихме да го развиваме. Постепенно добавихме нови функционалности – възможност за преглед на музиката, звучала в ефира ни през последните 48 часа, RSS фийд, връзка с новия ни YouTube канал, Windows приложение за компютри и таблети. Предстоят още много нововъведения, които ще направят преживяването още по-пълноценно, интересно и приятно.

През цялото време до нас са нашите съмишленици и приятели от Studio X Creative с ръководители Георги Линков и Крис Поповски. Отново благодарим на Атанас Теодосиев – за елегантния дизайн; на Борис Делев – за програмирането, което прави използването на сайта удобно и работата ни – удоволствие, за подкрепата, за идеите и за реализацията на последващото развитие; на Ива Джоргова – за мениджмънта на проекта.