Остават броени дни до концертната вечер NightLive, която ще ни срещне с музиката на Hidden Orchestra и Sofa Surfers

Остават броени дни до концертната вечер NightLive, която ще ни срещне с музиката на Hidden Orchestra и Sofa Surfers

Hidden Orchestra и Sofa Surfers подготвят специални аудио-визуални шоу програми за българските си почитатели в събота. Остават броени дни до 21 ноември, когато в клуб Mixtape 5 ще се проведе второто издание на NightLive. Новите албуми и впечатляващите визуализации на групите Hidden Orchestra и Sofa Surfers ще бъдат съчетани с обилна доза смях от театралното представление „Концерт за френски ключ“, част от програмата на тазгодишното издание на „Нощ на театрите“.

В 22:30 ч. началото на концертната нощ ще бъде дадена по един нестандартен начин чрез провокацията на актьорите Димитър Марков и Августин Демерджиев, наречена „Концерт за френски ключ“. Това е съвременна комедия на Сливенския драматичен театър, която представлява надиграване между двамата актьори, които с лекота въвличат всички присъстващи в тяхната игра.


Видео поздрав, с който актьорите ни канят на представлението.

Точно в полунощ на сцената на клуба ще излязат шотландците Hidden Orchestra. Електро-джаз формацията ще представи новия си албум Reorchestrations и чисто новото си аудио-визуално шоу. Концертът на Hidden Orchestra e дългоочакван не само от почитателите им в България, но и от самите музиканти, защото бе планиран да се проведе година по рано – през април 2014 г., но за съжаление тогава неприятен пътен инцидент на сръбската магистрала ги лиши от възможността да зарадват българската публика.


Промо кадри от новото шоу на Hidden Orchestra по повод световното им турне, част от което е и София.

Вълнуващите преживявания от събитието NightLive ще продължат с концерт на трип-хоп групата Sofa Surfers, която се очаква да излезе на сцената на Mixtape 5 в 01:30 ч. през нощта, за да представи най-новата си продукция Scrambles, Anthems and Odysseys. Това е албум, създаден като своеобразен протест срещу световната политика и задълбочаващите се липса на хуманност и емпатия у хората, подплатен с въздействащ саунд и провокативни текстове.


Лична покана от социално ангажираната трип-хоп група към българските им фенове.

Билети за NightLive „Ранно пиле“ ще откриете на цена 15/20 лв. само в магазин „Яко“ (ул. „Граф Игнатиев“ 43) или с резервация на 0886 33 33 67. Стандартни и онлайн билети на цена 20/25 лв. се продават в мрежата на Eventim.bg („Пикадили“, „На тъмно“, OMV, „Технополис“, Билетен център НДК, „Арена Армеец“).

Повече информация ще откриете във фейсбук страницата на събитието.