Новото издание на Международното изложение

Новото издание на Международното изложение "Образование без граници" ще се превърне в море от възможности

От 17 до 19 октомври ще се проведе единадесетото издание на Международното изложение „Образование без граници”. Отново в Националния дворец на културата ще се съберат образователни институции, учебни заведения, фирми и организации от цял свят. Освен европейски участници всички посетители могат да намерят разнообразие от възможности за обучение в Русия, Китай, Бразилия, Малайзия.

"Образование без граници" е най-голямото образователно изложение в България, което се радва на най-голяма посещаемост от страна на изложители и посетители, както и на най-голяма медийна подкрепа от страна на българските медии. За изминалите пет години инициатива представи над 350 изложители, по време на всяко едно издание присъстват участници от минимум 18 различни държави.

В рамките на изложението петият етаж на НДК ще се превърне в море от възможности. Европейски и световни училища, колежи и университети ще представят учебните си програми пред българските ученици.

Посетителите на събитието ще научат повече за стипендиите в Русия, Германия и Португалия. Ще имат възможността да се потопят в международна академична атмосфера и да се запознаят с висшето образование в Австрия, Великобритания, Дания, Холандия,Франция, Швейцария и много други държави.

Колорит на изложението ще внесат посолствата на Индонезия и Казахстан. Те ще изнесат презентации, свързани с културата и образователната им система.

Представители от цяла Европа, от топлата Бразилия, както и от Русия, Малайзия и Камерун ще запознаят учениците с приоритетите на международното образование.

Заповядайте на международното изложение „Образование без граници“ от 17 до 19 октомври, НДК, етаж 5! Вход свободен след предварителна регистрация на www.edu-fair.eu или на място в НДК!


Работно време на изложението: от 10:00 до 18:30 ч. – петък, събота и неделя.