Новият видеоклип на Паоло Нутини - ексклузивно за България на jazzfm.bg! Вижте Let Me Down Easy

Новият видеоклип на Паоло Нутини - ексклузивно за България на jazzfm.bg! Вижте Let Me Down Easy

Песента Let Me Down Easy от новия албум Caustic Love на Паоло Нутини илюстрира двете негови силни страни, които го направиха нещо повече от сензация на съвременната музикална сцена – влиятелен, иновативен артист с магично въздействие върху слушателите. Представянето на новия му албум, излязъл 5 години след предходния Sunny Side Up, градира необятните възможности и фантастичния талант на младия, 27-годишен изпълнител. Паоло Нутини първо представи Scream (Funk My Life Up) – с нейната музикалност и енергия се обърна към най-широката публика, която е възможно да приобщи към своето изкуство. Последва Iron Sky, включваща монолога на Чарли Чаплин от „Великият диктатор” – тя е за вярата на музиканта, че трябва да устоим и да постигнем щастието, което заслужаваме. Better Man е за решимостта да дадем най-доброто от себе си. И днес се срещаме с Let Me Down Easy – за истинската любов, която само страстта може да изрази. Паоло Нутини записа тази песен като виртуален дует със семплирания глас на Бети Лавет. Краткосвиреща плоча с оригиналния запис, чаша уиски, отлежало с историята и въздействието на първообраза, среща с Паоло Нутини и неговата група на живо в студиото „Аби роуд“ в Лондон – приятни минути с видеото на Let Me Down Easy!

  • Джаз ФМ участва в световната премиера на видеото на Let Me Down Easy. Видеоклипът се излъчваше ексклузивно за територията на България на jazzfm.bg за период от 17 часа от 17 ч. на 16 юни до 10 ч. на 17 юни.

Let Me Down Easy е четвъртата песен, излязла като сингъл или получила специално представяне, от третия дългосвирещ албум на Паоло Нутини Caustic Love. Той е издаден от Warner Music и се разпространява в България от официалния лицензиант на звукозаписната компания – „Орфей мюзик“. Нашето ревю за албума ще откриете тук.