Нора Джоунс завърши записите за новия си албум, а в срещата с бяла лама пред вратата на студиото мигове по-късно видя добра поличба за успеха му

Нора Джоунс завърши записите за новия си албум, а в срещата с бяла лама пред вратата на студиото мигове по-късно видя добра поличба за успеха му

Добра поличба за новия албум на Нора Джоунс: „Лама!!!! Току-що завърших новия си албум и, когато излязох навън, видях това красиво момиче. Дали пък заедно да не си хванем такси!“ – написа певицата на профила си във фейсбук. Към това добави хаштага „Добро предзнаменование“ (#goodomen). За успеха на новия албум на Нора Джоунс няма съмнение, а на нас ни остава удоволствието от това да знаем, че скоро ще слушаме нови записи на тази наша любима певица.

Нора Джоунс и вокалистът на Green Day Били Джо Армстронг записаха албум по Songs Our Daddy Taught Us на Everly Brothers

Последният албум на Нора Джоунс е дуетният с фронтмена на Green Day Били Джо Армстронг, фокусиран върху хитовете на Everly Brothers, на които двамата правят оригинални кавъри. От излизането на този проект в края на 2013 г., Нора Джоунс гостува в албуми на Чарлз Лойд, Кийт Ричардс и Харлолд Мейбърн, в които остави своя отпечатък на омайна нежност и дълбока романтика.

„Почти съм готова с новия си албум. Свиря на пиано повече от всякога досега и се забавлявам страхотно.“ – написа певицата във фейсбук на 1 март. През януари тя за първи път загатна за подготвяната нова продукция, като сподели тази снимка и добави: „В студиото беше толкова студено, че ме завиха с одеялце.“

Засега не се знае кога ще излезе новият албум на Нора Джоунс, нито каква е неговата концепция. Успоредно с това, през юли певицата ще изрази двете си страсти – към традиционната музика и към джаза, като се включи в посветените им два фестивала в Нюпорт на 23 и на 30 юли. Певицата, която има чар в изобилие, зарадва почитателите си с тази новина и със снимката, която споделяме тук от нейния фейсбук профил.

На 30 март Нора Джоунс отпразнува 37-я си рожден ден и направи почитателите си съпричастни към работен момент от фотосесия, която е възможно да е към кампанията за новия й проект:

Новината за предстоящия нов албум на Нора Джоунс само за 2 дни има 26 000 харесвания във фейсбук. Очакваме го с нетърпение – албум с доброто предзнаменование на бялата лама в Ню Йорк.