„Няма” е новият сингъл на Белослава. Тя ще представи песента и видеото към нея на концерт в събота

„Няма” е новият сингъл на Белослава. Тя ще представи песента и видеото към нея на концерт в събота

Новата песен на Белослава „Няма” ще прозвучи за първи път на 22 март, изпълнена на живо заедно с Живко Петров, Димитър Семов, Антони Рикев и Росен Захариев. На концерта от 23 ч. в „София лайв клуб” ще видим и видеото към сингъла – втори от предстоящия нов албум на изпълнителката, а също така ще чуем и още две нови песни.

Музикалният разказ в „Няма“ е посветен на онова бъдеще, в което нас вече няма да ни има. Затова песента ни приканва и напомня да живеем пълноценно всеки миг, да обичаме, да споделяме, да пътуваме и да мечтаем сега – неща, които понякога забравяме или оставяме за друг път, който понякога просто не настъпва. Едновременно с това в „Няма“ всичко е притихнало и сякаш забавило ход, като че ли самото време спира да има значение и това, което ни остава, е да се огледаме наоколо и да изпитаме щастие от това, че сме тук и сега, споделя Белослава за новия си сингъл. Той е с подчертано китарен звук, дело на Антони Рикев, който е съавтор на „Няма“ и аранжор на композицията.

Видеоклипът към „Няма“ разкрива живота на фантастична модерна и смислена двойка, която изживява плътно всеки миг, споделя радостта от живота и основното, което я води, е любовта. Изпълнителите на ролите Пламена и Николай ни насочват към малките, важни неща от всеки ден, всеки споделен миг и всяка минута на близост, разказват от екипа на Белослава. Видеото е заснето от фотографа Темелко Темелков.

На концерта в Sofia Live Club от 23 ч. в събота ще чуем и още две съвсем нови песни на Белослава. Нейните музикални партньори в този разказ за любов, мечти и щастие ще бъдат Живко Петров, Димитър Семов, Антони Рикев и Росен Захариев.

  • „Няма” звучи от утре в ефира на Джаз ФМ, а Белослава ще представи песента в 10:10 ч. в предаването „Джаз ден”. Ще публикуваме сингъла на сайта, за да го слушате и споделяте :-)