Мейса в емоционална изповед за превръщането ни в жертви на негативизма

Мейса в емоционална изповед за превръщането ни в жертви на негативизма

Мейса, станала известна както с изявите си с формацията „Инкогнито“, така и с успешната си солова кариера, е една от най-нежните и емоционални вокалистки в съвременната музика. Преди няколко дни в своя профил във фейсбук тя открито сподели с почитателите си какво я тревожи и защо се чувства депресирана тези дни. По-долу публикуваме целия текст:

„Боли ме сърцето, че обществото е станало жертва на негативизма като нормален начин на живот. Това се отразява на нещата, които гледаме, на музиката, която слушаме, и е свързано с шока по телевизията, където оставаш с впечатлението, че човечеството копнее за негативното. Изглежда така сякаш обществото е заживяло с лъжата и е обидено на истината. Хората в това общество и неговата отвратителна липса на състрадание, са тренирани, промити и баламосани да се превърнат в Крале и Кралици на арогантността, съдии в социалните мрежи и жури на всяка ситуация или събитие, което изпълва ефира, без да знаят, без дори се опитват да намерят истината.

Наистина ли животът на хората е толкова непълноценен, че те се наслаждават да гледат едни и същи стереотипни вражди, убийства след употреба на наркотици и изневери? Защо вече не се чувстваме добре, пожелавайки най-доброто за другите? Има толкова много пространство, цяла вселена за всеки да следва мечтите си без да наранява друго човешко същество. Нашите деца мислят, че всичко е въпрос на пари, приложения за изпращане на съобщения и снимки и това да се продадеш, за да се превърнеш в звезда. Просто ми се иска всички ние да се закриляме като братя и сестри. Търсете доброто, трябва да сте наясно, че не знаем всичко и, че не може да вярваме на всичко, което се говори във фейсбук и по телевизията.

Добре... Просто се чувствам наистина депресирана напоследък. Иска ми се да видя нещата да стават по-добри. Това е всичко. Лека нощ. Обичам ви.“

  • В края на миналата година Мейса взе участие в превърналото се в традиция коледно турне на саксофониста Дейв Коз. Снимки от събитието можете да разгледате тук.