Марио Бионди се завръща за концерт в България през октомври

Марио Бионди се завръща за концерт в България през октомври

Наричат Марио Бионди певеца с най-отличителния и чувствен глас в съвременната соул музика, определят го като достоен наследник на Бари Уайт не само заради тембъра, но и заради съблазнителното усещане, което се носи от музиката му. Във всичко това ще се убеди българската публика на 18 октомври в Зала 1 на НДК. Бионди пристига в София по покана на Национален дворец на културата и Фондация „Аполония”, а събитието е част от актуалното турне на изпълнителя.

През последните години Марио Бионди се наложи като международна звезда с многобройни концерти в най-престижните музикални зали по света, сред които и Royal Albert Hall в Лондон. Бионди има зад гърба си 9 албума, като последният от тях излезе през март миналата година и носи заглавието Brasil. По случай издаването на проекта певецът реализира супер успешно турне, включващо 24 концертни града.

Музика за мечти в Brasil на Марио Бионди

Билети за концерта на Марио Бионди в Зала 1 на 18 октомври можете да закупите от касите на Билетен център – НДК и онлайн на tickets.ndk.bg и eventim.bg. За най-големите почитатели на вокалиста организаторите предвиждат ВИП билети в ограничен брой. Притежателят им ще има възможност да се потопи в атмосферата на събитието, възползвайки се от отделен вход за концерта през Клуб 1, специално посрещане с коктейл и музикално оформление и места с отлична видимост.

Снимка: от фейсбук страницата на Марио Бионди