Майкъл Бубле става баща за втори път

Майкъл Бубле става баща за втори път

Майкъл Бубле избра да съобщи новината, че ще става баща за втори път, в закачливо видео, което публикува в своя инстаграм профил. На фона на песента на Бритни Спиърс, чието заглавие се превежда като „Опа! Пак го направих!“ Майкъл пита сина си Ноа „Кой е там?“. Малчуганът, затичал се нанякъде, се връща назад, отива до майка си, която лежи на пода с вдигната над корема тениска, докосва го и казва „Бебе“. Думите са посрещнати със смях от Майкъл. Първото дете на певеца от брака му с Луизана Лопилато се появи на този свят през август 2013 г., две години след сватбата им. Неотдавна Майкъл приключи голямо световно турне и обяви, че следващата година няма да работи, за да бъде до съпругата си, както тя е била до него през изминалите месеци.

Майкъл Бубле отново спечели отличието „Джуно” – той заслужи Наградата на публиката и разказа за щастието да е съпруг и баща

Веднага след раждането на Ноа Майкъл разказа в интервю, че в първия момент е бил стъписан и не е почувствал връзка с бебето. Но само няколко дни по-късно осъзнал какво наистина се е случило в живота му и от тогава не се е откъснал от него. Ноа е бил вече в 33 държави. „Постоянно пея на малкото човече.“ – казва Майкъл, като често прави почитателите си съпричастни към неговата радост. Той не само публикува снимки, на които двамата са заедно по летища, по улиците на градовете или сред природата, но също така превръща Ноа в главен герой на кратките фейсбук клипчета, в които по време на турнето си изпълнява със своята група музикални желания на феновете.

Снимка: личен архив на Майкъл Бубле