Майкъл Бубле с бляскаво шоу, Чик Къриа и Стенли Кларк продължават да пишат история, Лайза Минели и Хосе Джеймс с невероятни изпълнения

Майкъл Бубле с бляскаво шоу, Чик Къриа и Стенли Кларк продължават да пишат история, Лайза Минели и Хосе Джеймс с невероятни изпълнения

Два бласкави концерта в "Медисън скуеър гардън" в Ню Йорк изнесе Майкъл Бубле на 7 и 8 юли. Поредица от снимки, които Бубле публикува на своята фейсбук страница, документират събитието. Част от тях можете да разгледате чрез бутона "Галерия" в долния ляв ъгъл на водещата фотография. След края на изявите си вокалистът допусна своите почитатели до личното си пространство, споделяйки снимка със своето семейство: съпругата си - аржентинската актриса Луисана Лопилато и техния син Ноа. "Това е най-добрият начин да отбележиш края на една перфектна вечер." - написа Бубле за своите любими хора.

Легендарните музиканти Чик Къриа (пиано) и Стенли Кларк (бас) продължават да пишат история, поемайки на съвместно турне, което този месец обхваща 16 дати в Европа. Великият дует представя композиции на групата Return To Forever. Химията помежду им е повече от завладяваща - тя ясно личи и в снимките, направени по време на техен концерт в Италия, които ви предлагаме да разгледате в "Галерия".

На 7 юли Лайза Минели припомни на страницата си във фейсбук, че на тази дата през 1986 г. е изпълнила песента New York, New York на концерта за честването на вековния юбилей от издигането на Статуята на свободата. "За мнозина това е едно от най-великите изпълнения на Лайза", четем на страницата на певицата. Ето и самото видео:

На 10 юни Хосе Джеймс издаде новия си албум While You Were Sleeping. Една от песните в него е нов прочит на класиката на Ал Грийн Simply Beautiful, записана с японския тромпетист Такуя Курода. Вчера компанията Blue Note Records разпространи видеозапис на солово изпълнение на същата песен. В новата интерпретация Хосе Джеймс пее и свири на китара.