Майкъл Бубле идва в България!

Майкъл Бубле идва в България!

За първи път посрещаме Майкъл Бубле в България! Засега не се знае поводът за гостуването, за което голямата звезда съобщи към 19 ч. тази вечер на профилите си в социалните мрежи. Той публикува снимка пред пилотската кабина на самолет и добави текста: „Започва ново приключение! Пътувам към красивата България, където ще бъда за първи път!!!!” Хаштаговете са: „работа”, „забавление“, „развълнуван“.

Another adventure begins ! Off to beautiful Bulgaria for the 1st time !!!! #‎work‬ ‪#‎play‬ ‪#‎excited

Както е обичайно, в коментар към новината той не пояснява нищо повече. Но коментарите на почитателите му в социалните мрежи са много позитивни за страната ни – мнозина казват, че скоро са били тук и много им е харесало или че скоро ще гостуват у нас.

Дарявай, и ще имаш: с новата си коледна песен The More You Give (The More You'll Have) Майкъл Бубле ни приканва към щедрост, гостувайки за пета година в домовете на почитателите си

От предишни постове в социалните мрежи също не може да се направи друг извод за пътуването на най-успешния съвременен джаз-поп музикант до България, освен че то е свързано с музиката. На 7 март Майкъл Бубле публикува снимка от почивката си в Хавай, като добави, че е време да се върне към работата. Два дни по-рано сподели как се чувства там: „Не обичам да публикувам каквото и да е, затова публикувам това, което е всичко за мен. В момента сме на най-хубавата ваканция през живота ни! Слънцето ни грее много с моето слънчице.“

На снимката Майкъл е с първия си син – Ноа. Неотдавна певецът стана баща за втори път. На 22 януари той се сдоби с втори син – Елиас.

След като през април 2013 г. издаде албума си To Be Loved, през цялата следваща година Майкъл Бубле бе на световно турне, а съпругата му и тяхното бебе неотменно го придружаваха из десетки страни по света. Сред почитателите му много популярни бяха клипчетата в социалните мрежи, в които той изпълняваше музикални желания на феновете, много често – пеейки на сина си.

Майкъл Бубле отново спечели отличието „Джуно” – той заслужи Наградата на публиката и разказа за щастието да е съпруг и баща

Миналата пролет, още преди да бъде съобщено за втората бременност на съпругата му, Майкъл обяви, че през следващата година ще си вземе отпуск и ще бъде до нея, за да върне жеста й. От края на миналата година вече очакваме завръщането му на сцената – през ноември звездата му изгря на Алеята на славата в родната Канада.


Снимката на Майкъл Бубле, която накара сърцата на българските му почитатели да трепнат

Допълнение от 14 март: 12 часа по-късно постът на Майкъл Бубле във фейсбук за това, че се е отправил към страната ни, има над 32 хиляди харесвания, близо 500 споделяния и хиляди коментари. С най-висок рейтинг е коментарът на Лил Уолтън: „Винаги съм искала да отида в България. Баща ми е българин – избягал е около 1957 г. Един ден може да стигна до там – да видя Долината на розите, за която разказваше, и Черно море, в което е плувал.“ И друга дама с чуждо собствено име и с българска фамилия – Велчеф, споделя в коментар към този пост, че дядо й е от Варна: „страхотно място“ – пише тя. Българи пък потвърждават, че страната ни е много красива и си заслужава да бъде видяна. И още много коментари от емигранти или живеещи в чужбина наследници на българи за вълшебството на страната ни, на идвали у нас туристи за това колко им е харесало тук, както и на сънародници, които хвалят красотата на природата и на хората тук. Българските почитатели на звездата призовават носителя на четири награди „Грами“ да изнесе концерт у нас, като го уверяват, че тук има много фенове.