„Любов завинаги“ със Сара Тавареш на 12 октомври в клуб Joy Station

„Любов завинаги“ със Сара Тавареш на 12 октомври в клуб Joy Station

Para Sempre Amor („Любов завинаги“) е озаглавен концертът, който Сара Тавареш ще поднесе на своите почитатели у нас на 12 октомври в клуб Joy Station. Заедно с групата си тя ще изпълни много любими на публиката хитове като One Love, Balancê, Bom Feeling, както и песни от новия си елегантен и пленяващ пети албум Fitxadu („Близо до сърцето ми“). Съдържащ 11 изпълнения, той бе номиниран за наградата „Латино Грами“ в категорията Best Portuguese Language Roots Album. Въпреки че той включва много сътрудничества, песните в него носят почерка на Сара, защото е особено личен: „Fitxadu бележи края на един цикъл, затварянето на един кръг, и началото на нова глава.“ – казва тя.

С посланието си за любов Сара Тавареш преминава етнически и културни граници, за да влее в света своите африкански и креолски корени. Нейният несломим дух й помага да преодолее сериозни здравословни проблеми през 2010 г. и тя бързо се завърна на сцената. Сега предстои за пореден път да се насладим на изкуството й в София.

Събитието е с подкрепата на Посолството на Португалия у нас и „Институт Камойнш“, а Джаз ФМ е медиен партньор. Билетите вече са в продажба в магазини „Фантастико“, както и в мрежата на Eventim. Ограничено количество са на промоционална цена от 35 лв., редовните в предварителна продажба са по 45 лв., а на място в деня на концерта ще струват по 55 лв.

Новия албум на Сара Тавареш Fitxadu можете да чуете в Спотифай тук.

Тази есен Joy Station ни поднася и други музикални подаръци - концерт на Mezzoforte на 5 ноември и на Ал Ди Меола на 14 ноември.