Любо Киров и Константин Цеков със съвместна песен. Красивата балада „За нежност“ има и видеоклип

Любо Киров и Константин Цеков със съвместна песен. Красивата балада „За нежност“ има и видеоклип

Константин Цеков покани Любо Киров да се включи в една негова нова композиция и крайният резултат е „За нежност“ - деликатна и завладяваща балада. Текстът на песента – дело на Живка Шопова - разказва за безсънието, неизречените думи и неосъществените желания, които остават след раздялата. Изчистеният и направен с много вкус аранжимент на Константин Цеков бързо предизвика сред феновете асоциации със звученето на ФСБ, а първите реакции в социалните мрежи са изключително позитивни.

„За мен беше чест да бъда поканен от Косьо за този проект.“ – споделя Любо и признава: „Нямаше как да откажа, но напрежението беше сериозно. Когато излязох от студиото, Косьо с типичното си чувство за хумор ми каза: „Ето, видя ли, че много хубаво го изпя! Какво толкова се притесняваше?“.

Двамата музиканти се вдъхновяват за своето сътрудничество в началото на годината по време на първите репетиции със супер групата „Легендите“. На мащабно национално турне формацията представя едни от най-емблематичните песни в българския рок, създадени през последните четири десетилетия. В „Легендите“ участват още Константин Марков и Стенли от „Тангра“, Данчо Караджов от „Сигнал“ и Митко Кърнев от „D2“.

Към първата съвместна песен на Любо Киров и Константин Цеков „За нежност“ вече има заснет видеоклип. Режисьор е Васил Стефанов, който се спира на елегантна черно-бяла визия.