Любими анимационни герои в ново музикално „Дисни” шоу с Орлин Павлов, Милица Гладнишка, Весела Бонева, Александър Мутафчийски и Оркестъра на Класик ФМ радио

Любими анимационни герои в ново музикално „Дисни” шоу с Орлин Павлов, Милица Гладнишка, Весела Бонева, Александър Мутафчийски и Оркестъра на Класик ФМ радио

Бляскаво „Дисни” шоу предстои в петия сезон на цикъла „Музиката на Америка”, представен от „Кантус Фирмус” и фондация „Америка за България”. На 16 март 2015 г. от 19:30 ч. почитателите на поредицата ще имат възможност да се насладят на новата програма „Disney in Concert: Вълшебната музика от филмите на „Дисни”. След огромния успех на „Музикалното вълшебство на Дисни” през миналия сезон, когато зала „България” бе изпълнена с публика дори и на генералната репетиция (на снимката), сега концертът ще бъде представен в Зала 1 на НДК.

Великолепно подбраната програма предлага любими мелодии от анимационните мюзикъли, превърнали се в класика – „Малката русалка”, „Цар Лъв”, „Красавицата и звяра”, „Покахонтас”, както и от хитовия филм от миналата година – „Замръзналото кралство”, саундтракът от който оглави класацията за музика от филми и Топ 200 на „Билборд” за 2014 г.

Концертът събира заедно четирима звездни български певци, които ще се впуснат в приключението „Дисни”. Орлин Павлов, Милица Гладнишка, Весела Бонева и Александър Мутафчийски ще представят солови песни, дуети и ансамблови номера заедно с Оркестъра на Класик ФМ радио с диригент Григор Паликаров. Изпълненията на оркестъра и певците ще бъдат съпроводени с атрактивна анимация с HD качество, с която на екрана ще оживеят любимите на много деца и възрастни герои.

Билети за концерта се продават на касата на „Кантус Фирмус” в зала „България” и в билетния център на НДК, както и online на Ticketsbg.com.

Снимка: Янко Димитров.