Low Deep T с български музиканти в Концерт на любовта „Ние сме едно“

Low Deep T с български музиканти в Концерт на любовта „Ние сме едно“

Концерт на любовта „Ние сме едно“ изнася особено популярният сред любителите на джази аренби звученето Low Deep T. Южноафриканецът, който живее в Лондон, но особено много обича да работи в България и Румъния, посвети най-новата си песен на нашата столица.

Срещата му на живо с българската публика е на 26 май от 19 ч. в Sofia Live Club, когато той ще пее с Веси Бонева, Светлин Къслев, Калин Вельов, Валентина Александрова, Тони Рикев и Sofia Gospel Choir. Концерт на любовта „Ние сме едно“ е комбинация от модерен бийт, нежен соул, кадифени вокали и джази елементи, съобщават организаторите на събитието. На него ще прозвучат за първи път на живо и песни от новия албум на Low Deep T Saved by the Music, сред които сингълът When I Get Down (I Don’t Stress) и най-новата му песен посветена на нашата столица – „София“.

Джаз ФМ е медиен партньор. В програмата на събитието са и големите хитове на изпълнителя.

Билетите за концерта в Sofia Live Club на цена от 40 лв. могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и партньорските каси: Sofia Live Club, OMV, щанд Eventim – The Mall, Билетен център НДК, Usit Colours, „Технополис“, „Арена Армеец“ и др. Цената на място ще е 45 лева.