Lord of the Rings in Concert със специална оферта за световния ден на отстъпките Black Friday

Lord of the Rings in Concert със специална оферта за световния ден на отстъпките Black Friday

Lord of the Rings in Concert се включва със специално предложение за световния ден на отстъпките – Black Friday. Само на 21 ноември билетите за събитието ще бъдат с неустоима отстъпка от 20%. От 0 до 24 ч. в петък желаещите да се насладят на филмовото зрелище на 5 декември в "Арена Армеец", ще могат да закупят своите билети на по-ниски цени. Билети ще се продават в НДК, "Арена Армеец", "Германос", OMV, Easypay и мрежата на Eventim в цялата страна.

Най-голямото филмово и концертно шоу в света "Властелинът на пръстените: Задругата на пръстена In Concert" идва в София на 5 декември след грандиозен успех в над 20 страни и над два милиона души публика. Събитието е част от програмата за отбелязването на 80-та годишнина на Българското национално радио.

Над 250 музиканти от съставите на БНР ще озвучават на живо и в реално време първата част от трилогията. Симфоничният оркестър и Смесеният хор на БНР (носители на наградата "Кристална лира" от тази година), заедно с Детския радио хор ще огласят "Арена Армеец", начело с концертмайстора на Мюнхенския симфоничен оркестър Мариан Краев и под диригентството на маестро Давид Райц. Солист ще бъде любимото сопрано на Хауърд Шор и Енио Мориконе – Кейтлин Луск, която ще чуем за първи път на българска сцена.

Как ще изглеждат цените само на 21 ноември:
75 лв. -> 60 лв.
90 лв. -> 72 лв.
105 лв. -> 84 лв.
120 лв. -> 96 лв.