Лидерът на Godsmack Съли Ърна с концерт в София за 10-я рожден ден на Z-Rock

Лидерът на Godsmack Съли Ърна с концерт в София за 10-я рожден ден на Z-Rock

Съли Ърна идва в България на 20 октомври за десетия рожден ден на Z-Rock. Лидерът на Godsmack ще изнесе акустичен концерт в Зала 1 на НДК в София за празника на Z-Rock – Рок радиото на България.

Шоуто на един от най-обичаните рок изпълнители на нашето време ще се състои на 20 октомври от 20 часа. Голямото събитие е и част от цикъла „Музиката на Америка“, представен от „Кантус Фирмус“ съвместно с фондация „Америка за България“. Така в седмото си издание програмата разширява обхвата на жанровото присъствие, като включва за първи път и рок музика.

На живо пред българската публика Съли Ърна ще представи композициите от новия си албум Hometown Life, както и най-доброто от Avalon и песни на своята група – Godsmack. Голямото събитие ще е кулминацията в празниците по повод рождения ден на Рок радиото на България.

Съли Ърна е вокалист и основен текстописец на американската рок група Godsmack, номинирана четири пъти за „Грами“. Той споделя, че соловите му изяви са съсредоточени върху песни, които са в по-различна посока.

Дебютният солов албум на Ърна, наречен Аvalon, се радваше на голям успех, а почитателите му очакват с нетърпение и новия му самостоятелен диск Hometown Life, който ще излезе в края на септември.

Билетите за концерта са в продажба от днес на Ticketsbg.com, в билетния център на НДК и на касата на „Кантус Фирмус“ в зала „България“. Цените са между 30 и 80 лева.