Кауза: европейският шампион по йога Селина Димитрова кани на свободни занимания хора с онкологични заболявания

Кауза: европейският шампион по йога Селина Димитрова кани на свободни занимания хора с онкологични заболявания

Селина Димитрова (Leone) е художничка (завършила е живопис в Милано), актриса, модел и не на последно място – европейски шампион по йога.

Преди няколко години Селина преживява лична трагедия. Тя изгубва майка си, която умира от рак на гърдата. Днес Селина, която професионално води курсове по йога, е решила да превърне личната си драма в кауза. Тя предлага безплатни занимания по йога на хора с онкологични заболявания. Целта е участниците да се забавляват и в известен смисъл да се социализират чрез абсолютно достъпни от техническа гледна точка спортни занимания. Селина е мотивирана от идеята, че един обикновен човек в гражданско общество би могъл да застава зад благородни каузи.

Селина предлага два отделни курса, всеки с продължителност 1 час, които ще започват всеки понеделник, съответно от 17:30 и от 18:30 ч. Желаещите не трябва да се записват или пък да изпълняват каквито и да било бюрократични процедури. Те просто трябва да се явят в посоченото време на ул. „Раковски“ №112, първи етаж, в залата на Центъра за психологически изследвания.

Повече информация Селина публикува в профила си във фейсбук: Selina style.