Intelligent Music Project с първи онлайн концерт тази вечер

Intelligent Music Project с първи онлайн концерт тази вечер

Първият онлайн концерт на групата Intelligent Music Project ще се състои днес от 21 ч. и може да бъде гледан пряко във Facebook страницата на Intelligent Music Project и студио JENG, с медийната подкрепа на bTV Radio и Jazz FM радио. „Ситуацията, в която се намираме днес действително е изпитание за всички, но тя предоставя и някои възможности като тази да отделяме повече време за (пре)откриване на изкуство.“ - посочват организаторите.

„Най-важното в един такъв момент е да използваме всяка молекула енергия да продължим да бъдем хора и да не забравяме, че понякога „нелогичната полезност“ решава нещата в наша полза. Нека се огледаме около себе си и да видим кой има нужда да му подадем ръка. Хубаво е да направим така, че желаейки нещо за себе си, да помагаме и на останалите да сбъднат мечта, да направят това, което са планирали и желаят много силно да се случи. И по този начин обществото върви напред.“ – посочи в интервю за Джаз ФМ д-р Милен Врабевски.

Intelligent Music Project с онлайн концерт за каузата на общественото развитие

Проектът Intelligent Music Project на д-р Милен Врабевски е създаден преди десетилетие, но след първия албум към него се присъединява звезден екип от музиканти и се получава една супергрупа, в която връзката между членовете става все по-силна. Днес можете да се настаните удобно и да гледате ексклузивния концерт на едни от най-добрите български музиканти - Стоян Янкулов – Стунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол и Самуел Ефтимов. Те ще изпълнят хитове от последните два албума на Intelligent Music Project - четвъртия студиен проект Sorcery Inside, както и Life Motion, който излезе през февруари тази година.

Присъединете се към първия онлайн концерт на Intelligent Music Project, който ще се излъчи от 21 ч. на живо от Facebook страницата на Intelligent Music Project и студио JENG. Достъпът до събитието е абсолютно безплатен, като всеки желаещ да подкрепи Intelligent Music Project, може да го направи, закупувайки виртуален билет в три ценови категории от платформата URBO - символичен, стандартен и ВИП, придружени с подарък диск.