Идина Мензел и Майкъл Бубле със свежа дуетна версия на класиката Baby, It's Cold Outside. Представяме ви видеоклипа към песента

Идина Мензел и Майкъл Бубле със свежа дуетна версия на класиката Baby, It's Cold Outside. Представяме ви видеоклипа към песента

Седем десетилетия след написването на коледната класика Baby, It's Cold Outside звездата от анимацията "Замръзналото кралство" Идина Мензел се събира с Майкъл Бубле, за да я изпълни в един незабравим дует. Сингълът е включен в коледния албум на вокалистката Holliday Wishes, който излезе у нас на 14 октомври. Продуцент на записа е носителят на "Грами" Уолтър Афанасиеф (работил с артисти като Барбра Страйсенд, Селин Дион и Марая Кери). В Holliday Wishes са включени и други класики като All I Want For Christmas Is You и Have Yourself A Merry Little Christmas, както и любимата на Мензел River - известната композиция на Джони Мичъл.

Baby, It's Cold Outside е една от най-романтичните песни от коледения репертоар. Тя разказва за мъж, който се опитва да удължи срещата с любимата си в мразовитата зимна вечер. Автор на Baby, It's Cold Outside е американският текстописец и композитор Франк Лесър, който през 1944 г. изпълнява за пръв път сингъла в дует със съпругата си. Идина Мензел пусна очарователен видеоклип към песента, в който хубавата музика, коледното настроение и романтиката се преплитат в красивата история на две влюбени деца. Младите актьори във видеото са Емили Кери и Хари Колет, а режисьор е Брет Съливан.

Албумът Holliday Wishes на Идина Мензел е на музикалния пазар от "Орфей мюзик", изключителен лицензиант на Warner Music International.