Грегъри Портър представя новия си сингъл Puttin’ on the Ritz с много свежа анимация

Грегъри Портър представя новия си сингъл Puttin’ on the Ritz с много свежа анимация

По-рано този месец във Великобритания беше пусната реклама на картофен чипс, озвучена от Грегъри Портър и неговата версия на класиката на Ървин Бърлин от 20-те години на миналия век Puttin’ on the Ritz. Има много примери за това как песни, звучали в реклами, се превръщат в световни хитове, но в случая нито Puttin’ on the Ritz, нито Грегъри Портър имат нужда от специално представяне.

Наскоро вокалистът зарадва почитателите си с видеоклип към своята интерпретация – цветна и свежа анимация, която спечели симпатиите на публиката. Художник на продукцията е Томи Ум. Във видеото двойка, която се разхожда из града, танцува в ритъма на Puttin’ on the Ritz, а текстът на песента се изписва върху билбордове, пътни знаци и витрини на магазини. Видеоклипът следва тенденцията в YouTube текстовете на песните да се виждат на екрана, нещо, което се прави с цел да привлече вниманието на младата аудитория.

През 2013 г. тромпетистът Хърб Алпърт и неговата съпруга - певицата Лани Хол, издадоха албума Steppin' Out, който миналата година беше отличен с награда „Грами“. Начало на компактдиска поставя клубната версия на Puttin' On The Ritz. Към песента беше заснет и видеоклип. Хореографията в него е дело на носителите на „Еми“ за шоуто So You Think You Can Dance – Наполиън и Табита Д‘умо.