Гост-музиканти представят любими песни в Jazztronica по Jazz FM с водещ DJ Mr. Moon

Гост-музиканти представят любими песни в Jazztronica по Jazz FM с водещ DJ Mr. Moon

От началото на новата година предаването на Jazz FM за клубен джаз Jazztronica започна представянето на любимата музика на влиятелни диджеи, музиканти и продуценти. По идея на водещия DJ Mr. Moon – Младен Димитров, всяка седмица в програмата гостува колега-музикант със своите фаворити.

Първи гост в новата рубрика на Jazztronica бе DJ Ilko – легенда зад грамофоните, двигател на проекти като Tri-O-Five и Magnetic, продуцент и саундмейкър. Той представи на слушателите най-силните и любими свои песни от 2019 г. В новото издание на Jazztronica тази седмица ще чуем фаворитите на DJ Skill. В близките седмици очаквайте топ песните на Dj Jijo, DJ Desy, Мирослава Кацарова, Белослава, Маги Алексиева – Mey, Ангел Дюлгеров, Мартин Ташев, Мирослав Турийски, Димитър Льолев и много други.

За водещия на Jazztronica Mr. Moon е традиция да споделя удоволствието от танцувалната музика в ефира на Jazz FM с популярни имена от клубната сцена. През изминалата година свои миксове в предаването предложиха DJ Buckshot, DJ Jijo, DJ Mari Ana, Artone.

Jazztronica представя модерното лице на джаз музиката в ефира на единственото в България радио за джаз, соул, фънк и блус музика – Jazz FM. Предаването се излъчва в петък от 18 ч. и се повтаря в събота от 22 ч.