„Фантастико“ удвоява дарената от клиентите сума за „SOS Детски селища България“

„Фантастико“ удвоява дарената от клиентите сума за „SOS Детски селища България“

До 30 юни клиентите на „Фантастико“, заплащайки за своята покупка, имат възможност да заявят и дарение от 1 лв. за каузата на „SOS Детски селища – България“. То ще се добави към сметката за пазаруване и ще се изпише на отделен ред в касовия бон. Дарените от клиентите пари компанията ще удвои и ще предостави на благотворителната организация, оказваща помощ на деца, лишени от родителски грижи. „Никое дете не трябва да расте само“ – е мотото на кампанията на „SOS Детски селища – България“, към която „Фантастико“ се присъединява с всичките си 41 супермаркета в София, Кюстендил и Елин Пелин. Събраните средства ще постъпват по сметка на „SOS Детски селища – България“ и ще бъдат изразходвани за предоставянето на качествена семейна грижа и образование за децата от 42 приемни семейства на сдружението в София и Перник, както и от SOS Детско селище – Трявна.

„Радваме се, че имаме нов партньор в лицето на „Фантастико“ и предварително благодарим на всички техни клиенти, които ще дарят в подкрепа на SOS каузата, защото така даваме шанс на повече деца да растат в семейство.“ – споделя Пламен Стоянов, Национален изпълнителен директор на „SOS Детски селища България“. „Търговска верига „Фантастико“ е българска семейна компания. Ние знаем колко ценно е семейството и каква роля заема в живота на всяко дете – то е неговият свят. Приветстваме кампанията и се радваме, че можем да предоставим възможността тя да се осъществи в нашите супермаркети. Вярваме, че клиентите ни ще се отзоват на призива за подкрепа, за което предварително им благодарим. „Фантастико“ ще подкрепи „SOS Детски селища България“, като удвои сумата, събрана в хода на кампанията от клиентите-дарители.“ – обяви Владимир Николов, управител на компанията.

За 27 години на работа у нас сдружението е помогнало на 525 деца да имат семейна грижа и подкрепа и е съдействало на над 234 младежи да получат образование и да си намерят работа. В семействата им са били подкрепени 5 278 деца. Всеки месец във „Фантастико“ пазаруват 3 000 000 клиенти.

Платено съобщение