Два часа хитове на Лиса Стенсфийлд в неделя

Два часа хитове на Лиса Стенсфийлд в неделя

Грандиозен двучасов концерт с най-големите хитове на британската кралица на соул музиката Лиса Стенсфийлд ще огласи зала 1 на НДК тази неделя, обещават организаторите на събитието. Поп дивата на Острова ще пристигне в София ден по-рано.

„Водя със себе си прекрасни музиканти, ще накараме всеки от публиката да пее и танцува с нас. Ако не се подготвите с обувките си за танци, по-добре не идвайте“, предупреждава не без известна сериозност певицата. В репертоара са включени култови песни като These Are the Days of Our Lives, Never, Never Gonna Give You Up, This Is the Right Time, Make Love to Ya, The Real Thing, а също и новите Carry On, I Can't Dance и много други, които вече разтърсиха градовете, в които Лиса представи новия си албум Seven.

Започнала музикалната си кариера още на 14 г., днес Лиса Стенсфийлд е в житейска и творческа зрялост, като нейният уникален глас е още по-хубав и въздействащ. „Днес аз съм същата лудетина и не се спирам, само правя нещата по-обмислено", казва Лиса. Тя спря цигарите, не пропуска сутрешния прясно изцеден плодов коктейл и смята, че това е полезно за силата на нейния глас. Момичето от работническите предградия на Манчестър днес е съседка на Боно от U2 и все пак  съвсем не намира щастието в богатството. „Пеенето е това, което ме прави истински щастлива, затова продължавам да пътувам по света и в очите на публиката да търся радостта от своята музика“, споделя поп иконата.

„Разказвам истории, за да направя хората щастливи”: Лиса Стенсфийлд даде специално интервю за Джаз ФМ радио, което можете да чуете и да прочетете тук.

В петък в предаването „Джаз ден“ слушател на Джаз ФМ ще спечели прекрасния шанс да се срещне с певицата!

Организатори на концерта са „БГ саунд стейдж“ и „Кийн актс“. В момента се разпродават последните билети от залата в мрежата на „Ивентим“ и на касата на НДК.

Автор на фотографията: Роб Еванс.